Hazánkban is elérhetővé vált az eszköz, amivel problémák és kötöttségek nélkül is megkaphatjuk a GPS nyomkövetés legmagasabb szintű megoldásait. A TELTONIKA FMT100 GPS autó nyomkövetőt nem kell beszereltetni, mivel bárki egyszerűen telepítheti magának. Cégek számára jó hír, hogy 24 órán belül, azonnal használatra készre felszerelhető vele egy nagyobb autós flotta is. Az SMS mellett egy extra funkciókat kínáló, hűségdíj és szerződéskötés nélkül használható, magyar nyelvű szoftverrel is kommunikálhatsz az eszközzel. 

GPS nyomkövetés beszerelés nélkül

A TELTONIKA FMT100 készülékkel megkímélheted magad a szerelővel való időpont-egyeztetéstől, mivel te magad is könnyedén tudod telepíteni. Új autó vásárlása esetén pedig egyszerűen átteheted egyik járműből a másikba a GPS készüléket.

Az eszköz nagy teljesítményű, érzékeny belső High Gain GNSS antennája és speciális bilincs-csatlakozója lehetővé teszi, hogy pár perc alatt, könnyedén, közvetlenül a motortérbe (a motorháztető alá) telepítsd. Igaz, hogy a mágneses GPS készülékek telepítésével sem kell szerelőhöz fordulni, viszont azokat a készülékeket újra és újra fel kell tölteni. A TELTONIKA FMT100-zal nincs ilyen probléma.

Nézd meg videón, hogyan tudod saját magad telepíteni:

A készülék a könnyű beszerelhetőség mellett kiemelkedő, 3 méter alatti mérési pontossága miatt is egyre keresettebb. A helymeghatározáshoz az amerikai GPS műholdas rendszeren kívül a GLOSSNASS, GALILEO, BEIDOU, SBAS, QZSS, DGPS, AGPS hálózatokhoz is képes csatlakozni. Míg a csak GPS műholdakhoz kapcsolódó eszközök fémlappal leárnyékolhatók, addig a TELTONIKA FMT100 extra pontosan működik a motorháztető alatt.

Az eszközzel SMS-ben is kommunikálhatsz, de használhatod erre a jóval több lehetőséget kínáló, asztali gépen és mobilon is elérhető magyar nyelvű szoftvert is. Ekkor valós időben, egy térképes felületen követheted a járművet, és bármikor, akár hónapokra visszamenőleg visszanézheted a bejárt utat és a várakozási pontokat.

nyomkövetés

nyomkövetés műholddal

A vásárolt készüléket a magyar forgalmazó beüzemelve, használatra készen adja át, és 1 év garanciát is ad hozzá. A TELTONIKA FMT100-at most akciós áron 17.500 Ft-ért rendelheted meg a www.nyomkovetes.net weboldalán!