A legmegfizethetőbb Bentley modell egészen eddig a Bentayga volt a maga 56 milliós árával. A brit autógyártó most bemutatta legfrissebb termékét, mely 170 ezer forintnak megfelelő összegért megvásárolható. Egy aprócska, ám annál fontosabb kiegészítés, hogy a szóban forgó, Bentley márkájú terméknek csak három kereke van.

Bentley Trike használat közben

Íme a Bentley Trike, melyet a brit gyártó egyszerre elegáns és praktikus, valamint kiválóan alakítható terméknek titulál. A vásárlók a Bentley aktuális színpalettájáról választhatnak, a szerencsések akár a négykerekű Bentley festéséhez is igazíthatják a Trike színét.

A terméket szülői irányítással akár már 12 hónapos korú gyerekek is használhatják. Ebben az esetben az ülés pozíciója egyetlen gombnyomással állítható. A gyermek életkorának és fizikai termetének növekedésének megfelelően állítható, illetve eltávolítható a lábtámasz, hogy a pedálokhoz is hozzá lehessen férni.

Bentley Trike oldalról

A Bentley Trike összességében hat különböző formában képes működni, és összesen 12 különböző biztonsági felszereltséggel rendelkezik. A gyártó szerint ez a járgány „messze a legkifinomultabb babakocsi-tricikli a piacon”. Ehhez hozzátartozik, hogy a megközelítőleg 170 ezer forintos vételárával ez a legolcsóbb elérhető Bentley, melyet a Bentley Collection oldalán és a Bentley-kereskedésekben is meg lehet rendelni.