2023. március 27. | 13:14

Azt kiabálták a férfinak, hogy megölik és feldarabolják.

Még március 23-án dolgozott kint munkásaival egy vállalkozó egy erdőben, mikor egyiküket baleset érte. Az 58 éves férfi belehalt sérüléseibe, az ügyben a rendőrség büntetőeljárást indított.

A férfi családja úgy látja, hogy rokonuk azért halt meg, mert nem voltak megfelelő biztonsági felszerelései. Emiatt a vállalkozót okolják, akit családjával együtt napok óta rettegésben tartanak.

Ez március 25-én tetlegességig fajult és a család elment a vállalkozó tarnaleleszi házához. Ott autójának több ablakát is betörték és horpadásokat okoztak. Emellett a férfi postaládáját és kapuját is szétverték.

Közben az elhunyt férfi családja üvöltözött és az utcán hangosan fenyegette a vállalkozót. A megvadult rokonok percekig azt kiabálták a férfinak, hogy megölik és feldarabolják.

Amíg tartott az őrjöngés, a férfi hívta a 112-t, de mire a rendőrök kiértek a helyszínre a garázdák már sehol sem voltak. Eddig egyébként csak üzenetek formájában fenyegették a férfit és családját, az RTL híradónak ezzel kapcsolatban Messenger üzeneteket is tudott mutatni.

A vállalkozó elmesélte, hogy felismerte a támadókat a sziluettjük és a hangjuk alapján. Az illetékes rendőrség garázdaság bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást, gyanúsított azonban egyelőre még nincs.

Depositphotos