Szujó Zoltán bejelentést tett, ezen a csatornán lesz látható

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-02-06, 07:52

Az ismert sportriporter az Instagramon közölte a hírt a rajongóival.

Szujó Zoltán az Instagram-oldalán jelentette be, hogy hamarosan viszontláthatjuk a tévé képernyőjén. Az M4 Sporttól tavaly májusban távozó műsorvezető az elektromos versenyzés felé veszi az irányt, ugyanis ő lesz a házigazdája a most debütáló Formula-E magazinnak. Az első adás vasárnap, azaz február 9-én lesz látható a TV2-n, 12 óra 40 perckor.

Szujó Zoltán szemből

Szujó Zoltán januárban az RTL Klubon volt látható, a Dakar-rali összefoglalókban kapott szerepet, de csak néhány adás erejéig tért vissza a korábbi munkaadójához. A népszerű sportriporter nemrég azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a Sporthíradó vendégeként bocsánatot kért az M4 Sporttól és a közmédia alkalmazottaitól. Sokan – köztük én is – arra gondoltak, hogy ez a bocsánatkérés azért történt meg, hogy Szujó visszatérhessen a sportcsatornához és a Forma–1-es futamok közvetítéséhez.  A mostani bejelentés persze nem jelenti azt, hogy Szujó végleg hátat fordított az F1-nek, de most az elektromos versenyzésre fog koncentrálni.

A Formula-E magazin leendő házigazdája azt is elárulta, hogy a projekt az utolsó pillanatban állt össze, ezért a vasárnapi adásnak még nincs nyoma a programújságban, de a következő epizódok már fel lesznek tünteve az újságban is.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Szujó Zoltán, az F1 magyar hangja az Alapjárat riporterével, Háfra Zsolttal
2019. április 12.
Az F1 magyar hangjával, Szujó Zoltánnal beszélgettem az F1-ről és a Formula E-ről, valamint néhány szóban és minden másról, ami a színfalak mögött történt vele az elmúlt években
DS X E-Tense tanulmányautó oldalról
2018. október 01.
Négy modell világpremierjét is az őszi autó kiállításra időzítették a franciák

További hírek