szombat - 2023. szeptember 23.
18 °C
zápor
alapjarat.hu logo
95 660 Ft
100 711 Ft
D 681 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Szürreális jelenetek Csepelen: az igazságosztó kisbusz sofőrje egy mozgó autóba kapaszkodott, annak vezetője ijedtében egy táblának hajtott - VIDEÓ

2023. január 22. | 04:10

Mondani sem kell, a dolgok tettlegességig fajultak.

A BpiAutósok közösségi oldalára egy megdöbbentő jeleneteket tartalmazó videó került fel szombaton. Az látható, ahogyan egy kereszteződéshez érve egy Citroen halad elöl, majd mellé ér egy kisbusz. Olyan szorosan haladtak egymás mellett, hogy talán össze is érhettek, bár ez a kamerás autóból egyértelműen nem állapítható meg.

A kereszteződésnél mindkét jármű megáll, majd a kisbusznak nyílik az ajtaja. A sofőr kipattan, majd elindul a Citroen sofőrje felé. Ő azonban nem kíváncsi a kisbuszos intelmeire, és megpróbál elhajtani a helyszínről.

Ezt a kisbusz sofőrje nem hagyta annyiban, és a mozgó Citroen vezető oldali részénél próbál fogást találni az autón. Ekkor a kocsi sofőrje az út mentén található táblának kormányozza autóját, majd megáll.

A dolgok ezen a ponton tettlegességig fajulnak. A járművekből kiszállnak az utasok, a kamerás autó lassan elhalad a két jármű mellett, majd megáll.

Hogy ezt követően pontosan mi történt, arra nem derült fény. A videó ugyanis ezen a ponton véget ér. A videó leírásából kiderül, hogy bár a rendőrség értesítve lett, a járőr kiérkezésére a szereplők elhagyták a helyszínt.

Sajnos egyre gyakoribbak azok az esetek, amikor a vélt vagy valós sérelmeikért a járművezetők fizikai erőszak formájában kívánnak revansot venni. Nemrég a forgalom is leállt, amikor két autós elállt egy egysávos utat Budapesten a XI. kerületben és összeverekedett.

Depositphotos
Olyan javításokat fizettetett ki egy márkaszerviz dolgozója, amiket soha senki nem végzett el Ma licitálhatsz utoljára metró relikviákra!

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!