Terence Hill titokban magyar gyerekeknek adományozta autóját!

Közzétéve:
2018-11-21, 17:33

A világhírű olasz színész, Terence Hill titokban ismét Magyarországon járt. Ez alkalomból egy budapesti gyermekkórházba látogatott, melynek megsegítésére ajánlotta fel a „Különben dühbe jövünk” című akció-vígjátékban látott legendás autóját.

A 79 éves színész nagyjából két hónappal ezelőtt már járt Budapesten a „Nevem: Thomas” című filmdrámájának reklámozása céljából. A filmet nemcsak ő rendezte, a főszereplő személyét is maga Terence Hill testesíti meg. Rá nem sokkal később, 2018 novemberében ismét Magyarországra utazott, ezúttal egészen más célból: beteg gyerekek megsegítése végett.

Terence Hill

A Magyarországon december 1-jén kezdetét vevő árverésen kiemelkedő szerepet vállalt tettével az olasz világsztár, ugyanis eladásra kínálja a „Különben dühbe jövünk” című filmben látott Dune Buggy autóját, restaurált formában.

A szerencsés nyertes nevét a 2019. február 16-án, Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő Guido & Maurizio De Angelis testvérpár koncertjén fogja kihirdetni, ahol is ő maga lesz a sztárvendég.

Terence Hill és a Dune Buggy

A nagylelkű színész az aukción szerzett Dune Buggy bevételt a budapesti Heim Pál Gyermekkórház megsegítésére ajánlotta fel, a Buggy slusszkulcsát a majdani szerencsés tulajdonos ünnepélyes körülmények közt veheti át. Terence Hill Instagramon közzétett fotóján látszik, hogy kitűnő munkát végeztek az autó felújítása során, mely vadító piros színben, sárga tetővel tündököl, csakúgy, mint a filmben.

„Nagyon nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Terence Hill itt járt nálunk, rendkívül kedves és közvetlen embert ismertünk meg személyében. Az aukcióból befolyó összeget MR-kompatibilis eszközökre és gépekre fordítjuk, amelyek az altatásban, valamint a vizsgálat közbeni kezelésekben és megfigyelésekben segítenek. Mi gyógyszerekkel és szeretettel gyógyítunk, de ha tehetném, Terence Hill csillogó tekintetét és mosolyát felírnám receptre” – Dr. Nagy Anikót, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet főigazgató főorvosát a Józsefváros.hu idézi.

Terence Hill és Bud Spencer a Dune Buggyban

A „Különben dühbe jövünk” című akció-vígjátékot, Bud Spencer és Terence Hill főszereplésével 1974-ben mutatták be először. A cselekmény is maga a piros színű, sárga tetős Puma Dune Buggy hobbyautó köré épül, mely egy ralikrosszverseny fődíját képviseli. A Marcello Fondato által rendezett film a színészpáros egyik legismertebb filmjévé vált az évek során.

Forrás:

Kapcsolódó írások

RM Sotheby’s Trabant P50 oldalnézetből
2019. március 06.
A nagysikerű és méltán elismert RM Sotheby’s aukciósház árverésén csaknem 8 millió forintnak megfelelő összegért kelt el egy P50-es Trabant és a hozzá tartozó Weferlinger Heimstolz lakókocsi
Gosford Classic Cars, 1956 Wartburg 311, almazöld
2019. május 01.
A Gosford Classic Cars árverésre bocsájt egy kimagaslóan jó állapotú Wartburg 311-est. Az autó értékéhez sokat hozzátesz, hogy az első modellek egyike és a legapróbb részleteiben is eredeti
Árverésre bocsátják Ayrton Senna McLarenjét
2018. február 03.
Az a Senna által vezetett MP4-8 kerül “kalapács alá”, amellyel utoljára nyert a brazil legenda Monacói Nagydíjat.
RM Sotheby’s Aukció, Ferrari, oldalnézet
2018. október 08.
Idén is rekordokat dönt a veteránok eladása a londoni aukción