Tovább csúszik a Halálos iramban 9. részének bemutatója

Közzétéve:
2021-03-05, 19:58

A rajongóknak június 25-ig kell várniuk az amerikai premierre.

Eredetileg tavaly májusban tervezték bemutatni a Halálos iramban című film 9. részét, a korlátozások azonban ezt az eseményt is lehetetlenné tették. A premiert aztán tavaly októberben az új James Bond-film miatt 2021 májusára halasztották, azonban ezt az időpontot sem érdemes tollal beírni a naptárba. Ahogy 2021. június 25-ét sem, ám jelenleg ez a film bemutatójának új dátuma.

A halasztásról szóló információ Joe Biden amerikai elnök néhány nappal ezelőtti bejelentését követően érkezett, ami arról szólt, hogy május végére rendelkezésre állhat annyi vakcina, hogy minden felnőttet beoltsanak a koronavírus ellen. Ha ez megvalósul, felszabadulhat az ország, többek között a mozik is újra kinyithatják kapuikat – a filmeseket pedig a jegyeladásokból származó bevételek érdeklik igazán. Kérdés, hogy valóban minden felnőtt be fogja-e oltatni magát, mi a forgatókönyv, ha ez nem történik meg a várt százalékban, hiszen az oltás nem kötelező.

A Variety amerikai magazin szerint a Halálos Iramban 9. részét 200 millió dolláros költségvetésből készítették el, a Universal Studios pedig nyilván szeretne némi pénzt látni az alkotás után.

Ha marad a júniusi premier, a 9. rész bemutatójára a sorozat 20. évfordulója után néhány nappal kerülhet sor. A film új előzetese mindenesetre elkészült, a várakozás idejére talán jelenthet némi gyógyírt a rajongóknak.

 

Kapcsolódó írások

WTCR és Nagy Futam – programajánló a hosszúhétvégére
2018. április 26.
Nagy dömping lesz április végén és május elsején, a Hungaroringre látogat a bombaerős WTCR, május elsején pedig Max Verstappen F1-es autójától lesz hangos Budapest belvárosa.
Toyota Supra mk4 halálos iramban
2020. május 20.
Minden szavazatra szükség van ahhoz, hogy az ikon megszülethessen.

További hírek