Tragédia az autópályán: gyalogosokat gázolt egy autó Hegyeshalomnál

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-08-31, 08:17

Nagy torlódás alakult ki vasárnap a sztráda Ausztria felé vezető oldalán.

Gyalogosokat gázolt egy személyautó augusztus utolsó vasárnapján az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátkelőnél az Ausztria felé vezető oldalon. Az elgázolt gyalogosok egyike a helyszínen életét vesztette.

A személyautó ismeretlen körülmények között ütötte el a két embert, tájékoztatott a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság. Az egyik elütött ember a helyszínen belehalt a sérüléseibe, a másik gyalogos súlyos sérülésekkel került kórházba.

Autók az osztrák-magyar határon

A helyszíni szemle ideje alatt a határátkelő közelében található parkolón keresztül haladhatott a forgalom. Az Útinform beszámolója szerint hatalmas torlódás alakult ki az M1-es autópályán Hegyeshalomnál a kilépő oldalon, a várakozó kocsisor hossza elérte a három kilométert.

Hétfő reggel is volt baj az M1-es autópályán: a sztráda Budapest felé vezető oldalán, a 83-as km-nél egy műszaki hibás jármű miatt csak egy sáv volt járható. A mozgásképtelen gépjármű mögött több kilométeres torlódás alakult ki, írta honlapján az Útinform augusztus 31-én, 8:00 óra körül.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Gödörbe zuhant Lada
2019. november 20.
Csőtörés miatt szakadt be a beton az autó alatt.
Balesetet szenvedett kamion oldalról lefotózva
2020. március 09.
Egy ember a helyszínen életét vesztette.

További hírek