Kacsázva haladt a részeg kamionsofőr az M1-esen - VIDEÓ

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-08-03, 12:51

Büntetőeljárás indult a külföldi férfival szemben.

A sávját sem tudta tartani az a kamionsofőr, akit a rendőrök vezettek ki az M1-es autópálya egyik pihenőhelyére. A járőrök megszondáztatták a járművezetőt, akkor derült ki, hogy az illető nem azért ment össze-vissza, mert rosszul lett vezetés közben, hanem azért, mert részeg volt.

Részeg kamionsofőrt üldöznek a magyar rendőrök

Az ittas kamionsofőr a bolgár honosságú tehergépkocsival és a hozzá kapcsolt járműszerelvénnyel az M1-es autópályán közlekedett Mosonmagyaróvár irányából Budapest felé 2020. augusztus 2-án a hajnali órákban. A mögötte haladó rendőrkocsiban ülő járőröknek szemet szúrt, hogy a kamion imbolyogva megy a sztrádán, a sofőr képtelen volt tartani a sávját, balesetveszélyes helyzetet előidézve, jobbra-balra kacsázva szelte a kilométereket.

Az egyenruhások érezték, hogy ebből baj lehet, ezért bevágtak a kamion elé, majd kivezették azt a legközelebbi pihenőhelyre. A sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak a járőrök, a teszt pedig pozitív értéket mutatott, ezért a bolgár kamionsofőrt elfogták és további mintavételre előállították a Pannonhalmi Rendőrőrsre.

Kapcsolódó írások

Szabálytalankodó sofőr
2020. január 07.
Karácsonykor sem tétlenkedett a yard.
Elon Musk áll a betört ablakú Tesla Cybertruck előtt
2019. november 25.
A bemutató előtti próbán minden simán ment.

További hírek