A tulaj szeme láttára égett csutkára egy Chevrolet Corvette

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-07-11, 09:04

Valaki biztosítási csalást kiáltott a videót látva.

Egy YouTube-os percrőlpercre rögzítette, ahogy az autója, egy Chevrolet Corvette Stingray Z51 a lángok martalékává válik valahol az Egyesült Államokban.

A közel 5 perces videóból nem derül ki, hogy pontosan mi történt, de a képsorok alapján arra lehet következtetni, hogy nem a motortérben keletkezett a tűz, az ugyanis hátulról kezdett terjedni. Ennek az lehet az egyik magyarázata, hogy Chevrolet az üzemanyagtartály környékén kapott lángra, az pedig az utastér mögött helyezkedik el. Ez persze csak spekuláció.

A tulajdonos a kicsikéjének nevezte a verdát, szörnyű lehetett számára végignézni azt, ahogy elég a kocsi. Ugyanakkor a videó alatt olvasható kommentszekcióban egy felhasználó azt írta, hogy biztosítási csalást sejt az ügy mögött, és másban is felmerülhet, hogy az egész videó meg volt rendezve.

Ami biztos, hogy a tűzoltóság relatíve gyorsan kiért a helyszínre, és eloltotta a tüzet, de a Corvette-ből nem maradt más, csak egy összeégett fémkupac, amit aztán elvitt egy pótkocsis.

Kapcsolódó írások

1978 Ford Fairmont, oldalnézet, jobbról
2018. november 06.
A történelem során számos villogós autó segítette az amerikai zsaruk hajszáját. Most megtudhatod, hogy a Ford Crown Victoria és a Hudson Hornet mellett melyik típusok voltak az USA történetének legmenőbb rendőrautói.
Chevrole, Corvette Indy tanulmányautó, vörös, oldalnézet, balról
2018. november 30.
Az 1963-as Corvette Sting Ray publikálása után bemutatok nektek négy Corvette tanulmányautót, amik jó ötletnek tűntek, de mégsem jutottak el a gyártósorra

További hírek