A türelmetlen budapesti autós tettén hőbörög most a net - Videó

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-01-21, 09:26

Kivágódott, aztán nyomta, ami a csövön kifért.

Dél-Pesten, a 18. kerületi Méta utcában másokat veszélyeztetve közlekedett egy fekete BMW X5-ös sofőrje. A türelmetlen autós tettéről videót is készített a Bp-i Autósok Közössége nevű oldal egyik olvasója.

Az most mindegy is egyébként, hogy milyen kocsiban ült az emberünk, aki magasról tett a közlekedési szabályokra. A sorban araszolva egyszerűen elfogyott a türelme, majd kivágódott balra, hogy ráhozza a frászt a szabályosan közlekedőkre. Amúgy szerintem az is elképzelhető, hogy az üresen tátongó balra kanyarodó sávot vette célba. Ha ez így is volt, akkor sem kellett volna izmoznia szerény véleményem szerint.

Fekete BMW X5 szemből

A videó alatt olvasható kommentszekcióban ugyanakkor többen is jelezték, hogy szerintük a kamerás autós sofőrje sem kezelte jól a helyzetet. Mint írták, a felvételt készítő járművezető annak ellenére is gyorsított, miután zöldet kapott, hogy észrevette a szabálytalanul közlekedő BMW-t. Vagyis a kommentelők egy része szerint direkt kereste a konfliktust, megállításra vagy tolatásra akarta kényszeríteni a fekete autó volánja mögött ülő embert. Miután ez nem jött össze, lelassított és félrehúzódott, hogy még véletlenül se történjen frontális karambol.

Kapcsolódó írások

BMW-vel pózoló lány
2020. február 13.
Szomorú videó készült a magyar utakon tapasztalható közönyösségről.

További hírek