A megszerzése egy meghatározó esemény egy ember életében. Az autóvezetés hatalmas élményt ad egy fiatalnak, hiszen képes lesz az önálló helyváltoztatásra, mindenféle kötöttség nélkül. Ehhez viszont először sikeres elméleti, majd gyakorlati vizsgát kell tennie az illetőnek, amire nem árt felkészülni. Még a KRESZ-t csak-csak megtanulja otthon a gyermek, de, hogyan gyakorolja az autóvezetést jogosítvány nélkül?

Sajnos a legtöbbjüknek nem adatik meg az a lehetőség, hogy forgalomtól elzárt területen, rizikómentesen sajátítsák el a gépjármű irányításának alapjait. Közúton ilyet csinálni pedig szigorúan tilos és fokozottan balesetveszélyes, ezért senkinek sem ajánlom. Na, de akkor mi a megoldás, ha a fiatalember vagy hölgy, nem amatőrként szeretne az oktató mellé ülni?

Szerencsére a Drivingcamp és a Mercedes-Benz Hungária csapata egy kitűnő megoldást kínál erre a problémára! Az U17 – Első Vezetésélmény program minden 14. életévét betöltött, legalább 150 cm magas gyermek számára nyitott. Professzionális oktató mellett, segédpedállal felszerelt Mercedes-Benz A-osztályos autóban, optimális körülmények között sajátíthatják el a vezetés alapjait! Előzetes aggodalomra semmi ok, nincsen alapkövetelmény, a trénerek a „fiatal versenyzők” képességeihez igazítják a programot, így garantáltan jókedvvel és hasznos tapasztalatokkal fogják elhagyni a gyerekek a Drivingcamp pályáját.

Az ízelítő tréning egyéni, nem pedig csoportos, így az oktató sokkal koncentráltabban tudja átadni a tudást a nebulóknak. A várható időtartam 1 óra, ebben benne van az autó beállításainak ismertetése, az alapvető kormány és pedálkezelési ismeretek átadása és, ha az időbe belefér, további vezetéstechnikai gyakorlatok. Az említett tréning ára 24 990 Ft, az utalványt megvásárolhatod a drivingcamp weboldalán. Kitűnő ajándék lehet, ha gyermekednek vagy ismerősödnek szeretnél egy érdekes programot, amiből később rengeteget profitálhat!