U17 – Első Vezetésélmény program a drivingcampen!

Közzétéve:
2019-01-31, 13:28

Szeretnéd egy érdekes és hasznos ajándékkal meglepni a jogosítvány megszerzése előtt álló csemetédet? Ne is keress tovább, a drivingcamp tudja, mi kell neked!

A megszerzése egy meghatározó esemény egy ember életében. Az autóvezetés hatalmas élményt ad egy fiatalnak, hiszen képes lesz az önálló helyváltoztatásra, mindenféle kötöttség nélkül. Ehhez viszont először sikeres elméleti, majd gyakorlati vizsgát kell tennie az illetőnek, amire nem árt felkészülni. Még a KRESZ-t csak-csak megtanulja otthon a gyermek, de, hogyan gyakorolja az autóvezetést jogosítvány nélkül?

Tanulóvezető mellette pedig oktatója az autóban

Sajnos a legtöbbjüknek nem adatik meg az a lehetőség, hogy forgalomtól elzárt területen, rizikómentesen sajátítsák el a gépjármű irányításának alapjait. Közúton ilyet csinálni pedig szigorúan tilos és fokozottan balesetveszélyes, ezért senkinek sem ajánlom. Na, de akkor mi a megoldás, ha a fiatalember vagy hölgy, nem amatőrként szeretne az oktató mellé ülni?

A drivingcamp pályája

Szerencsére a Drivingcamp és a Mercedes-Benz Hungária csapata egy kitűnő megoldást kínál erre a problémára! Az U17 – Első Vezetésélmény program minden 14. életévét betöltött, legalább 150 cm magas gyermek számára nyitott. Professzionális oktató mellett, segédpedállal felszerelt Mercedes-Benz A-osztályos autóban, optimális körülmények között sajátíthatják el a vezetés alapjait! Előzetes aggodalomra semmi ok, nincsen alapkövetelmény, a trénerek a „fiatal versenyzők” képességeihez igazítják a programot, így garantáltan jókedvvel és hasznos tapasztalatokkal fogják elhagyni a gyerekek a Drivingcamp pályáját.

Mercedes-Benz A-osztály a drivingcamp pályáján

Az ízelítő tréning egyéni, nem pedig csoportos, így az oktató sokkal koncentráltabban tudja átadni a tudást a nebulóknak. A várható időtartam 1 óra, ebben benne van az autó beállításainak ismertetése, az alapvető kormány és pedálkezelési ismeretek átadása és, ha az időbe belefér, további vezetéstechnikai gyakorlatok. Az említett tréning ára 24 990 Ft, az utalványt megvásárolhatod a drivingcamp weboldalán. Kitűnő ajándék lehet, ha gyermekednek vagy ismerősödnek szeretnél egy érdekes programot, amiből később rengeteget profitálhat!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

drivingcamp Zsámbék
2018. október 08.
Segíts te is az Álomszállító Alapítványnak, hogy valóra válthassák 150 ember álmát! Vagy, csak váltsd valóra munkatársaid vágyait és rendezz céges bulit a drivingcampen!
2018-as Suzuki Vitara elölről
2018. október 23.
Több jeles magyar képviselője is volt az autóiparnak világszerte az idők során, mára pedig számos nagyvállalat van jelen az ország különböző térségeiben.

További hírek