Újdonságokkal vár a 20. Harley - Davidson Open Road Fest

Közzétéve:
2019-05-09, 10:19

2019-ben jubilál Magyarország legnagyobb motoros és zenei fesztiválja, az Open Road Fest

Egy hónappal az esemény előtt megtartották az előzetes sajtótájékoztatót, amelynek a megszokottól eltérően nem a Harley-Davidson főhadiszállása adott otthont, hanem a Hard Rock Cafe Budapest.

A szervezők célja az volt, hogy előrukkoljanak valami újdonsággal és ez sikerült is nekik, továbbá nem csak a helyszín, de a vendégek listája is kimondottan impozáns volt. Többek közt az EDDA Művek, az Ivan and the Parazol és a 40 éves Karthago zenekar mesélt korábbi Open Road Festes élményeiről.

Az Open Road Fest sajtótájékoztatójának résztvevői

Alsóörs polgármestere, Hebling Zsolt elmondta, hogy a város nagyon örül annak, hogy az Open Road Fest ismét visszatér hozzájuk. A jubileumra egy emlékezetes tűzijátékkal készül a város.

Dobai Attila a fesztivál igazgatója elmondta, hogy nagyon sok munka vár még rájuk és, hogy nagyon emlékezetes lesz a 20. Open Road Fest, továbbá ismertette a koncerteken kívüli programokat is. A fellépések között lehetőség nyílik motorozásra, természetesen szervezett keretek közt, illetve két túrán is részt vehetnek az érdeklődők.

Dobai Attila a jubileumi tortával

Az elsőre csütörtök reggel kerül sor, amelynek során körbe motorozzák a Balaton, egyébként ilyenre korábban nem volt példa a fesztivál történetében. A pénteki, második túra a megemlékezésről és egy könnyed Balaton-felvidéki gurulásról szól. Szombaton pedig a parádéra kerül sor, amely megadja a hétvége csúcspontját.

Továbbá rengeteg tesztmotort lehet kipróbálni az öt nap alatt, amely mindenképp imponáló a motorozás és a márka iránt érdeklődők számára.

Szeremley Csaba és Strubel Bence interjút ad

A Stihl képviseletében Szeremley Csaba elmondta, hogy két éve kezdték az együttműködést, a két cég között mindenképpen közös pont az elemi erő, illetve a szabadság utáni vágy. Ezt még szorosabbra fűzik idén, ugyanis a fesztivál területére hozzák a Stihl Timbersports sportfavágó kupa nemzeti bajnokságát. Kiemelte, hogy a megmérettetés mellett több látványos programmal is készülnek, lesz motormosó sátruk, és meglepetés fafaragás is.

"A fiatal versenyzők közül a legtehetségesebb Strubel Bence, aki nemrégiben Hollandiában megnyerte a rookie kvalifikációs versenyt" - mondta Szeremley Csaba.

Forrás:

Alapjárat helyszíni tudósítás

További autós hírek

Rengeteg megbotránkoztató, meghökkentő vagy esetenként vicces felvétel kerül fel oldalunkra. Azon túlmenően, hogy próbálunk titeket érdekes, szórakoztató, naprakész tartalmakkal ellátni,…

A teherautó sofőrje az A9-es autópályán haladt Ingolstadt közelében. A német rendőrök meg tudták állítani, de nem volt egyszerű feladat.…

A vicc kedvéért fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy egy BMW-vel közlekedő olvasónk küldte a felvételt 🙂 Írja: “A mellékelt felvétel tegnapi…

Egy életveszélyes előzés végén ütközött érintőlegesen egy eddig ismeretlen jármű egy Seattal Egyházasrádóc közelében, pénteken hajnalban – írja a 112…

A parkolásvizsgálat 2020. január 23. és február 6. között zajlik, összesen két napig 6 órától 20 óráig.  Kőbányán, a Kőér…

Kapcsolódó írások

Harley motorok menet közben oldalról
2019. április 03.
Végre itt a motoros idő, így a Harley egy teszthétvégével készül a motorozás szerelmeseinek
Láncfűrésszel faragott Harleyt adtak át Alsóörsön
2017. augusztus 22.
Extrém emlékművet adtak át a Balaton partján. Alsóörs és a Harley-Davidson neve szinte már teljesen összeforrt hazánkban, a település közel 20 éve ad otthont Magyarország legnagyobb Harley találkozójának.
Őrült jó motoros buli volt Alsóörsön!
2018. június 14.
Alsóörs adott otthont a 19. Open Road Festnek: a legnagyobb magyar zenei és motoros fesztiválon egy vadonatúj Harley-Davidson is gazdára talált.
Isten éltessen Oszkár – a közösségi autózás szépségeiről
2017. október 05.
Szeptember elején ünnepelte 10 éves születésnapját az Oszkár - nem egy ifjú hegedűművészről van szó, hanem az utóbbi évtized egyik legjobb civil kezdeményezéséről.