Ultramodern lakókocsival jelentkezik az Airstream

Közzétéve:
2020-07-16, 18:48

A tágas Basecamp 20 ideális társ a kempingezéshez.

A nyár kellős közepe van, lassan talán a kempingidény is kezdetét veheti. Amennyiben még nem találtad meg a megfelelő járművet az utazáshoz, akkor ne keress tovább! Az Airstream bemutatta a Basecamp 20 modellt, mely a rendkívül népszerű Basecamp 16 továbbfejlesztett változata.

A gyártó elmondása alapján a Basecamp 20 a kezdő és tapasztalt kempingezők igényeinek is megfelel. Olyan kalandvágyóknak készült, akik egy tágasabb, masszívabb lakókocsit keresnek, mellyel bátran letérhetnek a kitaposott ösvényről. Az alapmodellhez rendelhető egy 20X csomag, mely offroad kiegészítőkkel is rendelkezik.

Ezen a lakókocsin minden nagyobb az elődjéhez képest. Nagyobb az elhagyási szög és nagyobbak a kerekek, ezáltal aszfaltozatlan úton is könnyebben vontatható. Az Airstream szerint egy közepes méretű SUV is elbírja a lakókocsit.

A nagyobb dimenziók a belső térben is észrevehetők. Egy hatalmas ágy található benne, mely ülésre, alvásra és étkezésre alkalmas pozíciókba is állítható. A főző-étkezősarok felhajtható, illetve könnyedén ággyá alakítható, melyen két gyerek is kényelmesen elfér.

A lakókocsira opcionálisan kérhetők napelemek, a konyhába egy mikrohullámú sütő, valamint az egész belső teret hűvösen tartó légkondicionálót is lehet extraként igényelni. Aki a 20X csomagot választja, Goodyear terepgumikkal, alufelnikkel, sötétített ablakokkal és acéllépcsővel felszerelt modellt kap.

„Úgy alkottuk meg a Basecamp 20 modellt és a 20X kiegészítő csomagot, hogy még nagyobbat kedvet csináljunk a természet felfedezéséhez. A nagyobb méretének köszönhetően olyan családokat is kiszolgál, akik kempingezés közben is szeretnék otthonuk kényelmét élvezni” - mondta Justin Humphreys, az Airstream kereskedelmi alelnöke.

A rendelések felvételét már megkezdték, az első szállítások néhány héten belül várhatók. A Basecamp 20 alapára 14 millió forintnál kezdődik, a 20X csomagért pedig legalább 15 milliót kell letenni az asztalra.

Te nekivágnál egy túrának az ultramodern, tágas lakókocsival?

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Airstream lakókocsi
2020. február 11.
Elektromos hajtással tennének a lomhaság és a megnövekedett fogyasztás ellen.
lakó pickup
2014. április 04.
Az autóban konyha és nappali is található, a lakáshoz még veranda is tartozik.

További hírek