Mulatságos videó került ki a közösségi médiába, melyen egy árokba borult Peugeot sofőrje és egy arra járó autós beszélgetése látható. A francia gyártmányú jármű vezetője elvesztette az irányítást a kocsi felett, és az út mellett húzódó mélyedésbe hajtott. A másik autós tette a kötelességét, félrehúzódott, majd kérdezgetni kezdte a pórul járt férfit.

Először csak annyit akart megtudni, hogy a Peugeot sofőrje jól van-e. Ezután azonban viccesre vette a figurát, és csípős megjegyzésekkel illette az autójában telefonáló férfit. Többször is utalást ette arra, hogy a Peugeot vezetője alkohol vagy kábítószer befolyása alatt ült volán mögé.

„Uram, oda nem parkolhat” - kezdte a piszkálódást az út szélére húzódó autós.

A Peugeot sofőrje épp a rendőrökkel kommunikált telefonon, és próbálta megtudni annak az útnak a nevét, amelyen az árokba sodródott.

„Egy aszfaltozott út, keskeny leállósávval” - válaszolta a beszélgetést rögzítő férfi.

Társa nem érezte magát kisegítve, így ismét az út neve iránt érdeklődött.

„Igen, tudom a nevét. Hajts Egyenesen az Árokba Út, így hívják” - hangzott ezúttal a felelet.

A párbeszéd még körülbelül fél percig zajlott, közben ismét szóba került az ittas vezetés is. A Peugeot sofőrje valódi angolos hidegvérrel kezelte a helyzetet – ha egy ilyen jelenet mondjuk Magyarországon zajlott volna le, annak könnyedén durvább vége lehetett volna.

Ha a videó nem indulna el, ide kattintva megtekintheted.