Úttesten átkelő gyalogosok közt suhant el a piroson átszáguldó taxis - VIDEÓ

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-11-18, 14:37

Rémisztő pillanatokat rögzítette a fedélzeti kamera Oroszországban.

Vérfagyasztó videót rögzített a fedélzeti kamera az Oroszországban található Csebokszári városában. A videó elindítása után annak lehetünk szemtanúi, ahogy egy piroson  áthajtó taxis több ember életét is veszélybe sodorja.

Piroson áthajtó taxis

A fedélzeti kamerával felszerelt kocsi szépen lelassított, majd megállt a piros lámpánál, a gyalogosok pedig megkezdték az átkelést a kijelölt gyalogosátkelőn, miután zöld jelzést kaptak. Aztán a belső sávban jött egy taxis, aki nagy tempóval áthajtott a piroson, ha az utolsó pillanatban nem rántja félre a kormányt, akkor 3-4 embert biztos elütött volna, az úttest közepén cammogó járókelőt pedig csak azért nem sodorta el, mert az illető szerencsére észlelte a veszélyt és azonnal megtorpant.

Mint látható, november 13-án reggel elég rossz idő volt Csebokszáriban, esett a hó vagy inkább hódara, minden bizonnyal az előtte lévő napon is ez volt a helyzet. Az úttest emiatt csúszós volt, a nagy sebességgel közlekedő taxis pedig elvesztette a kontrollt a járműve felett, miután félrerántotta a kormányt. A taxi irányíthatatlanul csúszott a járda irányába, majd lebontott egy buszmegállót, az ott várakozó emberek legnagyobb döbbenetére. Helyi médiaértesülések szerint csak a baleset feltételezett elkövetője sérült meg. Hivatalos forrásból meg nem erősített hírek szerint a taxisofőr részegen vezetett.

YouTube

Kapcsolódó írások

Gumit égető mercis oldalról
2019. december 09.
Ha azt hitted, hogy nem mutatunk videót, akkor nagyot tévedtél.

További hírek