Vajna Tímeának sikerült túladnia a Lamborghinijén, tudta meg a Blikk. A több millió forintot érő Huracán LP 610-4 Spyder egy férfi tulajdonába került, aki Budapest utcáin szokott furikázni a 602 lóerős szörnyeteggel.

Tímea már 2019 márciusában árulta a Lambót, de nagyon sokáig nem talált rá megfelelő vevőt. Ezért 2019 nyarán egy extravagáns fotósorozattal hívta fel a figyelmet a spotverdára, amely gyárilag kék fényezésű volt, de aztán matt fekete fóliát kapott. Timi a hírek szerint 80 millió forintot kapott a villámgyors kocsiért, ami a saját bevallása szerint nagyon a szívéhez nőtt.

Fehérre festett Lamborghini Huracán LP 610-4 Spyder oldalról

„Nemrégiben sikerült eladnia az autót, egy férfi vette meg, akit Budapest utcáin lehet látni furikázni vele. Andy halála után döntött úgy Timi, hogy túlad rajta, egyrészt financiálisan még bizonytalan volt a jövője, de azt már akkor tudta, hogy Amerikába költözik, így minek is tartana fenn egy méregdrága autót Budapesten” – mesélte az özvegy egyik ismerőse a bulvárlapnak.

Palácsik Tímea
FOTÓ: HÁMORI ZSÓFIA/LIFE.HU

A Blikk szerint Timi szerelmével, a milliárdos örökös Zoltánnal közösen keresi az új luxusautóját. Timiék nemrég egy exkluzív autószalonban jártak Los Angelesben, ahol többek között Rolls-Royce-okat és Ferrarikat vettek szemügyre. Andy Vajna özvegye az Instagram-oldalán mutatott rövid videókat a szalonban tett látogatásról.

A 2016 és 2019 között gyártott Lamborghini Huracán LP 610-4 Spydert a 2015-ös Frankfurti Autószalonon mutatták be a nagyközönségnek. A 602 lóerős sportautó egy 5,2 literes V10-es szívómotorral (naturally-aspirated engine) lett felszerelve, a járgány 3,4 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100-ra, a végsebessége pedig 323 km/h a gyártó szerint.