Vak férfit segítő gyalogost pofozott meg egy Audis Párizsban

Közzétéve:
2019-06-21, 09:13

Vigyázat, sokkoló képsorok következnek!

Társszerző: Hajdu Balázs

Megdöbbentő jelenet történt néhány napja Párizs utcáin. Egy segítőkész gyalogos láttássérült embertársát próbálta átsegíteni egy gyalogátkelőhelyen. A két férfi már az úttestre lépett, amikor nagy sebeséggel megérkezett egy fekete Audi. A vak férfi fehér botja hozzáért az autó oldalához, mire a sofőr kipattant a gépjárműből, és több alkalommal pofonvágta a kísérő gyalogost. Mindezt fényes nappal, a nyílt utcán.

Egy látássérült férfi szeretne átkelne a kijelölt helyen, egy másik gyalogos segítségével
Egy látássérült férfi szeretne átkelne a kijelölt helyen, egy másik gyalogos segítségével

A sofőr kipattant az autóból, és megütötte a segítőkész járókelőt
A sofőr kipattant az autóból, és megütötte a segítőkész járókelőt

verekedés a zebrán

verekedés a zebrán

A felvétel a hírek szerint a Ledru-Rollin sugárút közelében készült. A képeken és a videón is jól látszik, hogy a gyalogosok szabályosan közlekedtek, a fekete Audi azonban túlzott sebességgel közelítette meg a zebrát. A vak férfi botjának vége az Audi első kerékívének ütődött. A járókelők átjutottak a túloldalra, ekkor érkezett az agresszív sofőr. Semmivel sem törődve megállt az út közepén, hogy bosszút álljon.

A felvételeken látható, hogy több gyalogos, és maga a vak férfi is próbálja megakadályozni a tettlegességet. Kiderült, hogy a képeken szereplő ősz hajú hölgy az Audiban utazott. Kísérletük sajnos sikertelennek bizonyult, hiszen a szürke kabátos Audis több alkalommal megütötte a vétlen gyalogos alkarját és fejét. Némi üvöltözés után a pár visszatért az autóhoz, és elhajtottak a helyszínről.

Ilyen esetek nem csak Franciaországban történhetnek meg. Sajnálatos módon rengeteg olyan sofőr közlekedik az utakon, akik másokon kívánják levezetni a feszültséget.

Érdekelnek az autóipar hírei? Tekintsd meg hírműsorunkat YouTube csastornánkon!

 

Forrás:
Címkék:

Kapcsolódó írások

Heti autós képgyűjtemény
2017. február 09.
Blogunkon új, könnyed heti rovat indul szórakoztató és informatív képekkel, kötetlen témákban. Érdekességek, humor, motorsport, fotográfia, egyszóval bármi, ami autó.
Autós képgyűjtemény 2.
2017. február 13.
Gyors válogatás az autós világból, vegyes témákban
VW Up! méretű elektromos autóval villant az Audi
2017. június 02.
Az németek 2021-re tervezik az önvezető, e-Tron rendszerrel ellátott kisautójuk piacra dobását. Vajon ez lesz a valaha készült legkisebb Audi?
V8 helyett V6: itt az új Audi RS4 Avant
2017. szeptember 12.
Egy valamit hiányolhatunk az új Audi RS4 Avantból, a V8-at. Csökkent a köbcenti, megfogyatkoztak a hengerek, viszont még így is 170 Nm-el erősebb elődjénél