Vak férfit segítő gyalogost pofozott meg egy Audis Párizsban

Közzétéve:
2019-06-21, 09:13

Vigyázat, sokkoló képsorok következnek!

Társszerző: Hajdu Balázs

Megdöbbentő jelenet történt néhány napja Párizs utcáin. Egy segítőkész gyalogos láttássérült embertársát próbálta átsegíteni egy gyalogátkelőhelyen. A két férfi már az úttestre lépett, amikor nagy sebeséggel megérkezett egy fekete Audi. A vak férfi fehér botja hozzáért az autó oldalához, mire a sofőr kipattant a gépjárműből, és több alkalommal pofonvágta a kísérő gyalogost. Mindezt fényes nappal, a nyílt utcán.

Egy látássérült férfi szeretne átkelne a kijelölt helyen, egy másik gyalogos segítségével
Egy látássérült férfi szeretne átkelne a kijelölt helyen, egy másik gyalogos segítségével

A sofőr kipattant az autóból, és megütötte a segítőkész járókelőt
A sofőr kipattant az autóból, és megütötte a segítőkész járókelőt

verekedés a zebrán

verekedés a zebrán

A felvétel a hírek szerint a Ledru-Rollin sugárút közelében készült. A képeken és a videón is jól látszik, hogy a gyalogosok szabályosan közlekedtek, a fekete Audi azonban túlzott sebességgel közelítette meg a zebrát. A vak férfi botjának vége az Audi első kerékívének ütődött. A járókelők átjutottak a túloldalra, ekkor érkezett az agresszív sofőr. Semmivel sem törődve megállt az út közepén, hogy bosszút álljon.

A felvételeken látható, hogy több gyalogos, és maga a vak férfi is próbálja megakadályozni a tettlegességet. Kiderült, hogy a képeken szereplő ősz hajú hölgy az Audiban utazott. Kísérletük sajnos sikertelennek bizonyult, hiszen a szürke kabátos Audis több alkalommal megütötte a vétlen gyalogos alkarját és fejét. Némi üvöltözés után a pár visszatért az autóhoz, és elhajtottak a helyszínről.

Ilyen esetek nem csak Franciaországban történhetnek meg. Sajnálatos módon rengeteg olyan sofőr közlekedik az utakon, akik másokon kívánják levezetni a feszültséget.

Érdekelnek az autóipar hírei? Tekintsd meg hírműsorunkat YouTube csastornánkon!

 

Címkék:

Kapcsolódó írások

A Quattro első 25 éve – Az ötlet
2017. február 15.
Az ötlet, az építők, a technika. Hogyan jutott el az Audi az Iltis-technológiától az RS4-ig?
2018-as Suzuki Vitara elölről
2018. október 23.
Több jeles magyar képviselője is volt az autóiparnak világszerte az idők során, mára pedig számos nagyvállalat van jelen az ország különböző térségeiben.

További hírek