Vérfagyasztó balesetet rögzített egy fedélzeti kamera

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-06-25, 13:26

A frontálisan ütköző autós belerepült a mögötte érkezőbe.

Brutális karambolt vett fel a menetrögzítő kamerájával egy autós Lengyelországban. A videó tanúsága szerint a forgalom normálisan haladt egy kétsávú úton, amikor hirtelen egy kamion a szembesávba átcsúszva frontálisan belecsapódott egy Kia Ceedbe. Az ütközés akkora erejű volt, hogy a Kia belerepült a mögötte haladó kocsiba, amelyben a kamera volt.

Mint kiderült, a kamionos szabályosan haladt, amikor hirtelen durrdefektet kapott, esélye sem volt elkerülni a balesetet. A kamion az ütközés után belezuhant egy szakadékba, a Kia pedig előbb az oldalára fordult, majd beékelődött a kamion és a szalagkorlát közé.

Csodával határos módon mindenki túlélte a balesetet. A Kia volánja mögött egy 22 éves nő ült, aki az eszméleténél volt, amikor a tűzoltóság megérkezett a helyszínre. A roncsok közül végül egy hidraulikus feszítő-vágó berendezéssel sikerült kimenteni őt, majd kórházba került. A balesetben érintett másik két sofőr viszont karcolásokkal megúszta a csattanást.

Ha érdekelnek az autóipar legfrissebb fejleményei, tekintsd meg hírműsorunkat!

Forrás:

Kapcsolódó írások

 S500 Coupé
2018. október 26.
Két éve már, hogy az Alapjárat létrejött, azóta már több mint 100 videó került fel YouTube csatornánkra. Ezek közül válogattam ki Neked a személyes kedvenceimet!
Jöhet a Kia Ceed GT
2018. február 20.
A Kia egy agilisabb és játékosabb Ceedet tervez, mely karakteréből adódóan a Hyundai i30N szövetségese lehet 2019-től.
Kifinomult Kia Ceed érkezett 2018-ra
2018. szeptember 13.
A Kia Ceed hazai bemutatóján autós mozit varázsoltak a szervezők a sajtóképviselők számára, melyből kiderült, hogy miben változott a harmadik generációs, Európának szánt kompakt modell az elődökhöz képest
McLaren Speedtail ég a benzinkúton
2019. június 17.
Durván elfüstölt a 634 millió forintba kerülő Speedtail.