2023. április 13. | 08:50

Később a rendőrök az ügyhöz kapcsolódó összes gyanúsítottat elfogták.

Még 2023. március 23-án három férfi lopni ment egy XXII. kerületi telekre. Innen veterán autókhoz való alkatrészeket szerettek volna ellopni, de közben a tulaj észrevette őket.

Ezért menekülni kezdtek, beugrottak autójukba, de a tulaj utánuk rohant. Megpróbálta megállítani a tolvajokat, akik ennek során majdnem elgázolták a férfit.

Őt ekkor elsodorták, de szerencsére az esetben nem sérült meg. Később hívta a rendőröket, akik nyomozni kezdtek a tolvajok után, és nem sokkal később előkerültek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. Kerületi Rendőrkapitánysága indított nyomozást, majd rendelt el elfogást a három férfi ellen. Nagyjából egy hétbe telt az azonosítás, majd a 21, 26 és 32 éves elkövetőket elfogták.

Két férfit március 31-én a XXII. kerületben fogtak el, egyiküket viszont Ercsiben találták meg a rendőrök. A hatóságok az elfogásról testkamerás felvételt is készítettek, amit közzétettek a csatornájukon.

Mind a három elfogott férfit lopással gyanúsítják, viszont nem ez minden bűnük. Az alkatrészek tulajdonosának elsodrása miatt veszélyeztetés bűntett miatt is felelniük kell majd, mivel eljárást indítottak a hatóságok.

Police.hu