hétfő - 2023. October 02.
18 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 647 Ft
100 699 Ft
D 678 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Vétlen Uber-sofőrt tartóztattak le Amerikában

2019. július 21. | 11:13

A rendőrség azt hitte, hogy a férfi egy fegyveres rabló bűntársa.

Társszerző: Hajdu Balázs

Az Új-Mexikó államban található Albuquerqueben letartóztattak egy férfit a háza előtt, mivel a rendőrök azt hitték, hogy egy fegyveres rabló menekülésében segédkezett. A KOAT Action News beszámolója szerint Terry Owens Uber-sofőr felvett egy Austen Harris nevű utast.

Owens fuvarozta a férfit a városban, majd megálltak egy benzinkútnál. A sofőr elmondása alapján nem látta, hogy utasa mit csinált a töltőállomáson, ám arra lett figyelmes, hogy Harris ollóval a kezében tért vissza. Csak később tudta meg, hogy tulajdonképpen kirabolta a benzinkutat.

„Megkérdeztem, hogy elhozott-e valamit bentről. Ő elég furcsán viselkedett, miközben egy ollót tartott a kezében. Azt felelte, hogy csak a kabátján lévő rojtokat szeretné levágni” - mondta Owens.

Körülbelül egy órával a fuvar végezte után Terry Owens letartóztatták saját otthona előtt, neki pedig fogalma sem volt arról, hogy mit tett. A hatóságok tájékoztatták a sofőrt utasa tettéről. Miután bebizonyosodott, hogy az Uber-sofőr nem tudott Harris terveiről, ezáltal nem tekinthető bűnrészesnek, a rendőrség szabadon engedte Owenst. A rendőrök hamar elfogták az elkövetőt, aki bűnösnek vallotta magát. A bíróság kábítószerelvonóra ítélte Harrist.

Ezek után jobban meggondolom, hogy felveszek-e egy útszéli stoppost. Ki tudja, mi a szándéka?!

Lesd meg a 2020-as Yenko/SC Camaro palettát A 2,8 literes, 6 hengeres stuttgarti szentély – 1967 Mercedes-Benz 280 SL „Pagoda”

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!