A zebra közepén gázolt el egy idős nőt a figyelmetlen sofőr Szombathelyen

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-08-26, 09:11

Sajnos a gyalogos súlyos sérülést szenvedett.

Éppen parkolóhelyet keresett az a sofőr, aki a Fordjával a zebrán elütött egy idős asszonyt Szombathely belvárosában.

A baleset miatt sokkos állapotba kerülő nő a megváltozott forgalmi renden próbált kiigazodni, levette a szemét az útjáról, ez vezetett a gázoláshoz.

Idős nőt gázolt el egy figyelmetlen sofőr Szombathelyen

„Amikor visszanéztem az útra, észrevettem az idős asszonyt a zebrán. Beletapostam a fékbe, de elütöttem. Nem tudom elmondani, mennyire sajnálom, a mentőktől is kérdeztem, mennyire sérült meg, azt mondták, hogy a karja valószínűleg eltörött” – mesélte sírva a 112 Pressnek a Ford sofőrje.

Ha a gázolás nem lett volna elég, a nővel még egy gyalogos férfi is kiabálni kezdett, azt kérdezte vehemensen, hogy miért kellett száguldozni. A sofőr viszont az állítja, hogy nem ment kirívóan gyorsan, szerinte ha az útra figyelt volna, simán meg tudott volna állni időben.

Ha kíváncsi vagy, mi történt még az autós világban, feltétlenül nézd meg az Alapjárat legfrissebb hírműsorát.

Kapcsolódó írások

1984 Ford Bronco XLT, barna SUV, elölnézet, oldalnézet, balról
2019. szeptember 14.
1980-ban mutatkozott be a Ford Bronco harmadik generációja. Az évek múlásával több apró módosításon esett át, de a széria csak 1984-ben nyerte el legmarkánsabb jellegzetességeit
1965 Mercury M-100, piros, pickup, elölnézet, oldalnézet, jobbról, RM Sotheby’s
2019. december 26.
1965-ben a Mercury kanadai divíziója bemutatta a 4. generációs M-100-as pickup átdolgozott változatát. A kistehert csak Kanadában értékesítették, ami sokban egyezett a vele kortárs Ford F-100-assal

További hírek