A zebrán gázoltak el egy kislányt Miskolcon, a rendőrség közzé tette az erről készült felkavaró videót

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-10-03, 10:35

Nem véletlen a 18-as karika a videónál.

Néhány órája a rendőrség honlapján megjelent egy 18-as karikával ellátott videó, amit tényleg csak akkor indíts el, ha erős idegzetű vagy. Történt ugyanis, hogy egy Mercedest vezető sofőr a zebrán  gázolt egy iskolás kislányt Miskolcon, és ezt még rögzítette is a fedélzeti kamerájával.

A zebrán ütöttek el egy iskolás kislányt

Minden bizonnyal a rendőrség felszólítására adta át a dashcam felvételeit a sofőr, normális ember nem tölt fel magától ilyen videót az internetre, épeszű lény ilyennel nem kérkedik. A felvételből egyébként az is kiderül, hogy a gázoló a kislány elütése előtt egy másik zebra előtt sem volt hajlandó lassítani. Lehet mondani, hogy a szemből sütő nap zavarta a látásban a sofőrt, de nem akarom őt védeni, nem akarom elhinni, hogy a mellette lévő sávban lelassító kocsit nem érzékelte.

A 24.hu kérdésére a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Dobi Tamás elárulta, hogy az elütött kislány 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Nem a sofőrön múlt, hogy a baleset után nem a hullaszállítókat kellett hívni.

Szerda reggel Tatabányán ütöttek el egy 15 éves lányt a zebrán. A két baleset teljesen különbözik egymástól, ugyanis a tatabányai esetnél a gyalogos volt a hunyó, piros volt a zebra, amikor elindult a túloldalra, ráadásul közben a telefonját is nyomogatta, vagyis nem figyelte a forgalmat. Egy tehergépkocsi el is sodorta a fiatal lányt, akit kórházba kellett vinnie a mentőknek.

A tatabányai gázolás  után készült helyszíni fotó

Kapcsolódó írások

Szabálytalankodó sofőr
2020. január 07.
Karácsonykor sem tétlenkedett a yard.
Elon Musk áll a betört ablakú Tesla Cybertruck előtt
2019. november 25.
A bemutató előtti próbán minden simán ment.

További hírek