Zinédine Zidane nekiment egy másik autónak a 25 milliós Audijával

Kiss Márton újságíró
Frissítve:
2020-02-13, 15:04

A francia labdarúgás egyik ikonja Madridban karambolozott.

Kellemetlen szituációba keveredett Zinédine Zidane, a Real Madrid edzője ugyanis múlt hét szombaton egy körforgalomban hátulról nekiment egy autónak az Audijával. A vétlen sofőr nem szívta mellre a dolgot, kedélyesen vette tudomásul, hogy a sors így hozta össze a francia futball-legendával.

„Jobb lett volna más körülmények között megismerkedni, de így sem rossz” – mondta Ignacio Fernández Zidane-nak, akitől még egy szelfit is kért, hogy a barátai és ismerősei elhiggyék, kivel karambolozott.

Ignacio Fernández (balra) és Zinédine Zidane
Fotó: La Voz de Galicia

Zidane képviselője még aznap telefonon egyeztetett a vétlen sofőrrel, majd két napra rá a szükséges papírmunkát is elvégezték. Zidane a képviselőjén keresztül fejezte ki a háláját azzal kapcsolatban, hogy Fernández nem tartotta fel, különben elkésett volna arról az edzésről, amit neki kellett megtartania.

Fernández egyébként egy Audi A4-essel, míg Zidane egy 400 lóerős Audi RS3 Sportback 2.5 TFSI quattro S-tronic típusú autóval közlekedett a baleset napján (utóbbinak 25 millió forint az értéke). A vétlen sofőr vicces kedvében még azt is felajánlotta, hogy egy autócserével lezárhatják az ügyet, de erre nyilván nemet mondott Zidane.

Zidane pózol az Audija mellett

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Valentino Rossi, MotoGP, DTM, Yamaha, BMW, Audi, villámhír
2019. június 11.
A MotoGP legendája kedvet kapott ahhoz, hogy kipróbálja magát egy számára ismeretlen sorozatban.
Audi SQ8 elölről
2019. június 24.
Az autó 0-100-as gyorsulása sem ad okot a szégyenkezésre.

További hírek