Már javában zajlik az élőszereplős Barbie film forgatása, a női főszerepet Margot Robbie kapta meg, Ken-t Ryan Gosling alakítja. Nemrég a Warner Brothers a Twitteren osztott meg egy kedvcsináló fotót a filmhez, amelyen Barbie egy 1950-es évjáratú Corvette-ben ül. Érdekesség, hogy a márkanév „EV” tagrésze kékkel van kiemelve, ami azt jelenti, hogy a restomod elektromos hajtáslánccal van ellátva.

Fontos leszögezni, hogy a Warner Bros. egyéb felvételt nem közölt az autóról, így csak a fent látható képből lehet következtetni az elektromos kapcsolatra. Lehetséges, hogy az autó csak egy render, de az is elképzelhető, hogy a Chevy vagy egy másik cég valóban épített egy villanyautót Barbie kedvéért.

Sokan nem tudják, de az autógyártó már korábban összekapcsolódott a rózsaszín világgal, A Mattel nagy népszerűségnek örvendő Power Wheels márkája évtizedek óta kínál Barbie márkájú járműveket, köztük számos Corvette-változatot.

Margot Robbie
Fotó: Matt Sayles/A.M.P.A.S/Getty Images

A hollywoodi produkció bekapcsolódhat a marketingkampányba, hiszen a Chevy jövőre valódi, villanyosított Corvette modelleket tervez piacra dobi, csak azok nem rózsaszínűek lesznek – persze a Barbie-életérzést átélni kívánó megrendelő egyedi kérdésére akár olyanra is festhetik.