Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
kedd - 2023. december 05.
-0.5 °C
enyhe havazás
alapjarat.hu logo
95 579 Ft
100 635 Ft
D 607 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Rózsaszín, villanyos Corvette-et vezet Margot Robbie az élőszereplős Barbie filmben - KÉP

2022. május 02. | 13:43

2023-ban nézhetjük a filmet a moziban.

Már javában zajlik az élőszereplős Barbie film forgatása, a női főszerepet Margot Robbie kapta meg, Ken-t Ryan Gosling alakítja. Nemrég a Warner Brothers a Twitteren osztott meg egy kedvcsináló fotót a filmhez, amelyen Barbie egy 1950-es évjáratú Corvette-ben ül. Érdekesség, hogy a márkanév „EV” tagrésze kékkel van kiemelve, ami azt jelenti, hogy a restomod elektromos hajtáslánccal van ellátva.

Fontos leszögezni, hogy a Warner Bros. egyéb felvételt nem közölt az autóról, így csak a fent látható képből lehet következtetni az elektromos kapcsolatra. Lehetséges, hogy az autó csak egy render, de az is elképzelhető, hogy a Chevy vagy egy másik cég valóban épített egy villanyautót Barbie kedvéért.

Sokan nem tudják, de az autógyártó már korábban összekapcsolódott a rózsaszín világgal, A Mattel nagy népszerűségnek örvendő Power Wheels márkája évtizedek óta kínál Barbie márkájú járműveket, köztük számos Corvette-változatot.

Margot Robbie
Fotó: Matt Sayles/A.M.P.A.S/Getty Images

A hollywoodi produkció bekapcsolódhat a marketingkampányba, hiszen a Chevy jövőre valódi, villanyosított Corvette modelleket tervez piacra dobi, csak azok nem rózsaszínűek lesznek – persze a Barbie-életérzést átélni kívánó megrendelő egyedi kérdésére akár olyanra is festhetik.

Példát mutatott a MINI Countryman SE a jávorszarvas-teszten Elcsente a slusszkulcsot, majd kocsikázni indult a 4 éves holland fiú

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!