szombat - 2023. június 10.
20.5 °C
erős felhőzet
alapjarat.hu logo
95 576 Ft
100 626 Ft
D 554 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

20 kilométert gyalogolt férje után egy nő Thaiföldön, miután a férfi az út szélén felejtette

2023. január 04. | 01:08

Megálltak az út szélén egy gyors WC-szünetre, a férfinak pedig valamiért nem tűnt fel, hogy nem ül mellette a felesége.

Nehéz helyzetbe hozta magát egy thaiföldi férfi egy karácsonyi kocsikázás közben. Az 55 éves Boontom Chaimoon és 49 éves felesége, Amnuay az éjszaka közepén a nő szülővárosa felé tartottak, amikor a férfi az út szélére húzódott, hogy könnyítsen magán.

Párja azonnal rákérdezett, miért nem a közeli benzinkútnál tartottak pihenőt, mivel neki is használnia kellett volna a mosdót, Boontom azonban nem válaszolt. Nem volt mit tennie, Amnuay is kiugrott az autóból, hogy elvégezze dolgát, ám mire visszaért, a férje elhajtott a helyszínről.

A nő iratait és telefonját is a kocsiban hagyta, még pénzt sem tartott magánál. A hajnali 3 órakor magára hagyott hölgy 20 kilométert gyalogolt, nagyjából 5 órakor érkezett meg a közeli Kabin Buri körzetbe.

A helyi rendőrség megpróbált kapcsolatba lépni a feledékeny férjjel, ám sokáig sikertelenül. Boontom Chaimoont végül 8 órakor érték utol, mire ő már 160 kilométert haladt tovább az úton. A thai hírügynökség szerint a férfi azt hitte, a felesége békésen alszik a hátsó ülésen.

Amnuay a rendőrségnek elmondta, férjével 27 éve házasok, és van egy 26 éves fiuk. Hasonló eset korábban nem fordult elő velük, a közösségi médiában mindenesetre ízekre szedték a férfit.

A hozzászólások között megemlítették, hogy Boontom valószínűleg soha nem fogja elfelejteni ezt az utazást, Amnuaynak pedig érdemes lenne elgondolkodnia, kihez is ment férjhez.

Depositphotos
A villamos hálózatra kapcsolt energiatároló rendszert épített villanyautókból leselejtezett akkukból a Toyota Nem győzik talpra állítani a Trabantokat és a Wartburgokat a németek

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!