2020. december 26. | 06:33

A nyári uborkaszezonban azért akadt pár érdekes hír.

Következzen a 10 legnépszerűbb cikk 2020 júliusából!

A top 9 legnagyobb értékvesztésű átlagautó

Ha autóvásárlásról van szó, sokan a vételár mellett a fenntartási költségre fókuszálnak csupán. Pedig van még egy fontos tényező, mégpedig az, hogy milyen gyorsan romlik az adott négykerekű értéke.

Top 24 legdrágább új autó a világon – I. rész

E toplistás cikk azokat az autókat tartalmaza, amelyek tekintélyes árcédulájukkal hívják fel magukra a figyelmet teljesítményük mellett. Fontos megjegyezni, hogy az egyedileg átépített járgányokat ebből a felsorolásból kihagytuk.

Megvan a megoldás az elektromos autók akkumulátor kérdésére?

A Yi Cui, a Stanford Egyetem kutatója olyan eljárást dolgozott ki, mely során tengervízből nyernék ki az akkumulátorokhoz szükséges lítiumot.

Több mint 50 kiló marihuánát szállított az M7-esen lekapcsolt kamion

Az M7-es autópálya sormási pihenőjében igazoltatták a NAV járőrei azt a kamionost, aki illegális áruval közlekedett, név szerint marihuánával megpakolt zsákokkal.

TOP 3+1 tervutasításra elvetélt veterán, avagy 4 szocialista autó és busz elvetett prototípusa

Következzen négy olyan modell, ami papíron remek ötletnek ígérkezett, ám végül soha sem kerültek gyártásba. Nosztalgia a köbön!

A világ 21 legfurcsább közlekedési szabálya - 1. rész

Utazgatni mostanság nem egyszerű, ám amíg változik a helyzet, szórakoztathatod magad néhány külföldi ország eszement szabályaival. E részben az ausztrálok és a franciák is rivaldafénybe kerülnek.

A világ 21 legfurcsább közlekedési szabálya - 2. rész

Az őrület folytatódik egy újabb résszel. Ha azt hitted, hogy az oroszoknál nincs furcsább nép, akkor mit szólsz a svájciak meghökkentő törvényéhez?

10 sikeres youtuber és méregdrága szuperautóik

Temérdek pénzüket mi másra költhetnék az internet sztárjai, mint autókra. A youtuberek ízlése olykor megkérdőjelezhető, de ebben a listában biztosan találsz olyan járgányt, amit elfogadnál te is.

Így driftel az 1915 lóerős, elektromos horvát szuperautó + VIDEÓ

A szóban forgó videó alig több mint másfél perc, ám jobb, ha háromszor annyi időt szánsz e cikkre. Egyrészt Péter írt néhány érdekességet a horvát csodamasináról, másrészt megeshet, hogy többször is meg fogod nézni a képsorokat.

Kuplungpedál nélküli manuális váltóval rukkolt elő a Hyundai-Kia

Talán felvetődik benned a kérdés, hogy miért ír az Alapjárat indiai belpiacos kocsiról, de ha beleásod magadat a témában, hamar rá fogsz eszmélni, hogy itt valami elképesztő technikai megoldásról van szó.