2021. február 14. | 06:00

Ebben a karanténos időszakban sokszor sajnos nincs más lehetőség, mint autós randira menni. De nem olyan rossz ez, főleg, ha még az autó is alkalmas a… romantikázásra.

Mercedes Benz E300 EQ

Ha már autós randi, akkor joggal gondolhatod azt, hogy befutó leszel egy ilyen feltűnő prémium szedánnal.  A hibrid Merci belseje tágas, a Burmester hifi szépen csendülve szólaltatja meg az estéhez való romantikus zenei aláfestést, amit még a menetzaj és a motorhang sem zavarhat meg, hiszen elektromos módban hangtalanul suhanhattok kedveseddel a naplementébe.

Tesla Model 3

Semmi ötleted nincs, hova mehetnétek meginni egy kávét, vagy megenni valamit? Ne ess kétségbe, csak hívd életre a Tesla érintőkijelzőjét, amelyen akár Netflixet is lehet nézni. Az pedig, hogy elektromos autót vezetsz és környezettudatos vagy, még jobban imponálhat kiválasztottadnak.

Jeep Wrangler

Amennyiben az extrém körülményeket szeretitek, akkor a Wrangler lesz a nektek való autó. Ez a nagybetűs terepjáró átmegy hegyen-völgyön, tűzön-vízen is. Ez az autó átkelt már a Rubiconon, így hát nem lesz olyan elhagyatott hely a természetben, ahova ne jutnátok el vele. Ha pedig mégis elakadnátok, tudtok egymással foglalkozni, amíg a segítség megérkezik.

Ford Ranger Raptor

Ha meg szeretnéd mutatni, milyen nagy (az autód), akkor a Ford Ranger pickup a jó választás. A Raptor belseje kellően tágas ahhoz, hogy szerelmeddel összebújva élvezhessétek a romantikus Valentin-napi estét. Ha a szabadtéri programot részesítitek előnyben, vigyetek magatokkal egy termosznyi forró teát, pár puha vastag takarót, és piknikezzetek a platón, akár egy hegyoldalban, vagy tóparton. Tökéletes.

Nissan 350Z

Ha benzinvérűek vagytok, nem is lehet kérdés, hogy a Nissan 350Z-vel menjetek randizni. Teljesen mindegy, hogy a normál, vagy a lenyitható tetős változattal indultok útnak, ezzel a V6-os, 3,5 literes motorral a vezetés lesz a valódi élmény. Ha megbíztok egymásban, félúton cserélhettek. Ezek után pedig már egyenes út a házasságig, jól gondolom?

+1 London Cab

Ha pedig formabontó randit és maradandó emléket szeretnél, bérelhetsz eredeti London Taxit! Ha a  filmekből jól ismert fekete klasszikus taxival érkezel, garantált sikert fogsz aratni. Igazából vásárolhatsz is egy ilyet, hiszen az eredeti formavilágot szinte teljes mértékben megtartó plug-in hibrid verziót hozzávetőlegesen 27 millió forintért szerezheted be itthon. Akkor már azon sem kell később gondolkodnod, mi legyen az esküvői autó.

Ti milyen autóval indulnál el egy romantikus Valentin napi estére? Írjátok meg nekünk kommentben!

  • Címkék:
  • Top