2021. szeptember 25. | 09:00

A világ egyik leghíresebb színésze igen komoly járműkollekciót tudhat magáénak.

Aki az 1990-es évek elején született, az tudja, hogy Will Smith egykoron mindenhol ott volt, kis túlzással a csapból is ő folyt 15-20 évvel ezelőtt. Az Oscar-díjra jelölt amerikai színész a filmjeivel rendre nagy kasszasikert aratott, elég csak A függetlenség napjára, a Men in Black – Sötét zsarukra, a Legenda vagyok című alkotásra vagy éppen a Bad Boys-filmekre gondolni. A többszörös Grammy-díjnyertes híresség az autók iránti vonzódásáról is ismert, parádés kocsik állnak a garázsában.

Bentley Azure

Will Smith állítólag 370 000 dollárt fizetett ezért a kocsiért, amit egy turbófeltöltős V8-as hajt, amely 4000-es fordulaton 385 lóerőt ad le. A nyomatékot a General Motors által gyártott, de később módosított négysebességes automata váltó juttatja el a hátsó kerekekre. A Bentley Azure Smith egyik kedvenc modellje, az autó végsebessége egyébként 240 kilométer/óra.

A képet az alábbi Facebook-poszban tekintheted meg. Ha a böngésződ nem jeleníti meg és a „Third-party media, can we show it?" szöveget látod, az „Always for Facebook" vagy az „Only this media" gombokra nyomva láthatóvá válik a kép.

Bentley Continental Coupe

A Smith tulajdonában lévő, 1998-as évjáratú Continental egy 6,8 literes, 16 szelepes, V8-as turbófeltöltős motort kapott, ami 420 lóerővel ruházza fel a kocsit. A luxusautó 4 sebességes automata sebességváltóval, hátsókerék-meghajtással és sportfelfüggesztéssel, illetve puha bőr belsővel, könnyűfém keréktárcsákkal, fűthető és teljesen állítható vezető- és utasülésekkel és prémium hangrendszerrel is rendelkezik.

Cadillac Escalade

Smith imádja a városi terepjárókat és van is pénze arra, hogy minél többet vegyen belőlük magának. Az Escalade ESV különösen a rap világában ismert modell. Ezt a behemótot egyszerűen nem lehet nem észrevenni az úton, az utastérben egyszerre hét ember utazhat, és maximális létszám mellett is mindenki kényelmesen elfér benne. Smith Escalade-je vagy egy 340, vagy egy 410 lóerős V8-as motorral van szerelve, erről nincsenek pontos információk.

Ford Mustang

Smith egy Shelby Mustangot vezetett a Legenda vagyok című filmben, így arra a döntésre jutott, hogy egy 1965-ös évjáratú, V8-as motorral megáldott Mustang is helyet érdemel az autógyűjteményében.

Maybach 57S

A színész garázsában egy 630 lóerős Maybach 57S is található, ez a luxusautó egy 6,0 literes, ikerturbós V12-es motorral rendelkezik. 

Mercedes GL450

Will Smith SUV-ja egy több mint 300 lóerős motorral rendelkezik, amely 235 kilométer/órás végsebességet kínál.

+1 The Heat turnékamion

Will Smith lenyűgöző ingatlanportfóliójának részét képezi a „The Heat” néven ismert egyedi jármű, amelyben a Men in Black III és a A boldogság nyomában című filmek forgatása alatt töltötte idejét. Az 120 négyzetméteres mobil otthon 22 keréken gurul, és többek között 14 TV-képernyővel van felszerelve.

 

A kétszintes batár felső részében egy 30 fős vetítőterem található a legmodernebb szórakoztató berendezésekkel, míg az elsötétítő redőnyök a lehető legnagyobb magánéletet biztosítják a sztár és családja számára. A földszinten rengeteg kanapé és egy gránitlapokkal felszerelt konyha található. A fürdőszoba a lakókocsi teljes szélességén átível és gőzzuhannyal, valamint egy gombnyomásra átláthatatlanná váló paravánnal van felszerelve.

Motorious

Auto-Data