vasárnap - 2022. October 02.
11 °C
szórványos felhőzet
alapjarat.hu logo
95 650 Ft
100 685 Ft
D 739 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Álomotthon egy Mercedes Sprinterből? Lehetséges!

A mellékelt felvétel bemutatja, hogyan lehet a legjobban gazdálkodni a rendelkezésre álló szűkös térrel.

A kompromisszum az egyik legfontosabb kulcsszó a lakóautós közösség számára. A korlátozott térbeli lehetőség miatt a vásárlóknak és a tervezőknek nehéz döntéseket kell hozniuk. Ez gyakran azt jelenti, hogy a fürdőszobának nevezett egységet a legszükségesebb felszereltségre korlátozzák. A következőkben bemutatásra kerülő lakóautó tervezői azonban más gondolatmenetet követtek.

A 431,8 centiméter tengelytávolságú Mercedes Sprinter alapján készült lakóautóban a zuhanyzó/fürdőszoba részleg egy 76,2 x 101,6 centiméteres területet foglal el, mely kényelmes tisztálkodási lehetőséget biztosít. A zuhanyzási élmény növeléséhez a plafonba épített esőzuhany funkció járul hozzá.

A hátsó bejárat és a zuhanykabin kialakítása lehetővé teszi, hogy a jármű lakóterébe történő belépés előtt lemossuk magunkról a szennyeződéseket. A lakóautót két személyre tervezték, a belső tér egyik felében egy hosszú pad, szemben pedig egy vele megegyező hosszúságú munkalap található, melynek tetején helyezkedik el a kétzónás indukciós főzőlap. A konyhai részleg elképesztően okos tárolómegoldásokkal rendelkezik, sőt, még egy fagyasztórekesszel ellátott hűtőszekrény is belefért a koncepcióba. A személyes kedvencem az a tölgyfából készített munkalap, mely alapértelmezetten a mosogatót takarja, ám onnan leemelve vágódeszkaként is alkalmazható.

A lakóautó belső kialakítása egy ultramodern garzonlakáséval vetekszik. Az egyik ülőalkalmatosság alatt található a 9,5 literes vízmelegítő tartály, mely a folyóvíz ellátását biztosítja, az áramellátást pedig a tetőre szerelt napelemek támogatják.

Amennyiben minden részletre kíváncsi vagy, tekintsd meg a mellékelt videót, melyben vizuális bemutatót láthatsz a lakóautó funkcióiról!

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!