2022. február 26. | 09:50

Az énekesnő nem csinál titkot a kocsik iránt táplált érzelmeiből.

A kétszeres Grammy-díjas híresség kollekcióját az emberek többsége (legyen szó férfiakról vagy nőkről) vélhetően mindenféle zokszó nélkül elfogadná.

Cadillac Escalade

Az utastér mérete okán ennél az autónál sem érheti kritika a gyártót. A Cadillac Escalade ESV az egyik legfényűzőbb autó, amit a énekesnő/színésznő birtokol. Az „ESV” kifejezés az Extended/Escalade Stretch Vehicle rövidítése. Ez egy hétüléses jármű, a V8-as motor egy nyolcfokozatú automata sebességváltóval van párosítva. A motor 420 lóerőt és 623 Nm nyomatékot produkál.

Chevrolet Camaro Z28

Range Rover Sport

Egyes hírek szerint ez az egyetlen autó, amiért Grande ténylegesen pénzt adott ki, a többi kocsijához a szponzorain keresztül jutott hozzá. Ezt az információt vagy elhisszük, vagy nem, a lényeg, hogy a fiatal celeb odavan ezért a hófehér Range Rover Sportért, nagyon sokszor közlekedik ezzel a járművel.

Az S változat 3,0 literes dízelmotorja 4000 fordulat/percnél 250 lóerőt ad le. A Range Rover Sport ezen kivitele automata váltóval is elérhető. Az autó Apple Car Play kompatibilis infotainment rendszerrel és digitális műszeregységgel érkezik.

Mercedes-Benz AMG G63

A G63 sok híresség kedvence, Grande is szereti. Az autó masszív és erős megjelenése tiszteletet parancsol, talán pont ezért rajonganak sokan a G-osztályért. A 4,0 literes, duplaturbós V8-as motor közel 600 lóerős, ezt az erőt az automata váltó juttatja el a kerekekhez. Álló helyzetből 3,9 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/órára a terepjáró, aminek a végsebessége 220 km/óra. Ezek az adatok persze eltörpülnek a Brabus által feltuningolt G-osztálytól, de nyilvánvaló, hogy az alapverzió is roppant erős.

Mercedes-Benz E-osztály kabrió