Az agyonpakolt autók királya ez a Honda Accord

Kiss Márton újságíró
Frissítve:
2021-01-25, 14:59

Oké, szívósak a japán autók, de azért ez mégiscsak átlép egy határt.

Ha az ember olyan helyzetbe keveredik, hogy egyszerre sok cuccot kell szállítania, akkor jó, ha van kéznél egy furgon vagy egy terepjáró. Ha nincs, akkor bérelni kell egyet, mert egy átlagos személygépkocsi nem alkalmas ilyen jellegű feladatok ellátására. Mégis vannak olyanok, akik képesek agyonpakolni az autójukat, mert hát egyszer-kétszer csak kibírja az, nem igaz?

Az alább látható Honda Accord kupé egy bevásárlóközpont parkolójában várakozott, a japán kocsi a mozgássérülteknek fenntartott parkolóhelyek egyikén vesztegelt (azt nem tudni, hogy legálisan vagy illegálisan, a videóból nem derül ki, hogy a tulajnak van-e olyan kártyája, ami feljogosítja az ott történő parkolásra).

Az Accord birtokosa nyilván nem tudott minden bezsúfolni a csomagtartóba, ezért épített egy kezdetleges rámpát fából, ami megpakolt állapotában hátrafelé teljesen kitakarja a kilátást, de az elöl ülők perifériás látásába is betüremkedik a tákolmány. Nem elképzelhetetlen, hogy a rakomány folyamatosan bővült, vagyis nem egyszerre pakoltak mindent a rámpára, hanem a kupac fokozatosan terebélyesedett minden irányba. Hátulra például néhány kerékpár került, de műanyag dobozból is akadt jó pár darab a dombocskán.

A pluszsúly miatt az autó rendesen leült, bizonyos elemek valószínűleg érintkezésbe is léptek menet közbena a talajjal. Aki ezzel a Hondával közlekedett, az saját és mások testi épségét is veszélyeztette, remélhetőleg a sofőr minnél hamarabb megszüntette a balesetveszélyes állapotot.

Ha érdekelnek az Accord modellek, akkor mindenképp nézd meg a legutóbbi videónk egyikét!

Kapcsolódó írások

Elon Musk áll a betört ablakú Tesla Cybertruck előtt
2019. november 25.
A bemutató előtti próbán minden simán ment.
Forgalmi dugó Amerikában
2019. december 03.
Most azért volt miért sajnálni a jenkiket.

További hírek