Az Audi és a Mercedes ingyen letölthető színezőket kínál az unalom ellen

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-03-27, 09:00

Itt az ideje, hogy színes ceruzát ragadjanak az autószerelmesek!

A világ legtöbb részén az emberek otthon ragadtak a koronavírus miatt. Rajtuk próbál most segíteni két nagy német autómárka, az Audi és a Mercedes, amelyek ingyen letölthető színezőkkel lepték meg a négy fal között unatkozó autókedvelőket.

Színező

Az Audi részéről összesen 13 darab képet lehet letölteni, nyilvánvaló módon mindegyik színező szorosan kapcsolódik a márkához, de ez gondolom senkit sem lep meg. Nekem az 1930-as versenyautó tetszik a legjobban, hirtelenjében én is kedvet kaptam ahhoz, hogy nekiálljak rajzolgatni.

Színező

Az Audi egyébként komolyan veszi a koronavírus-világjárványt, néhány napja egy szellemes videóval hívta fel a figyelmet arra, hogy a mostani veszélyhelyzet idején szükséges távolságot tartani a többi emberhez képest, nehogy mi is vírushordozókká váljunk véletlenül. A négykarikások ugyanakkor arra is felhívták a figyelmet, hogy ezekben a nehéz időkben az összefogás is nagyon fontos, ha mindenki betartja az előírásokat, akkor bizony le lehet lassítani a járvány terjedését, így az egészségügyi rendszert sem terheljük túl.

A színezők között egyébként olyan képek is vannak, amelyek gyerekeknek készültek (kitűnő marketing húzás, a fiatal nemzedék így hamar megismerkedhet a márkával), de az unaloműző játékot a felnőttek is nyugodtan kipróbálhatják. Hasonló színezőket egyébként a Mercedes is elérhetővé tett (hiszen ott is aktív maradt a marketingosztály), a kiszínezésre váró képeket erre a linkre kattintva tudod letölteni.

Színező

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

2018-as Suzuki Vitara elölről
2018. október 23.
Több jeles magyar képviselője is volt az autóiparnak világszerte az idők során, mára pedig számos nagyvállalat van jelen az ország különböző térségeiben.
A Mercedes megváltoztatott logója
2020. április 01.
Óvatosságra intenek a legismertebb német autómárkák.

További hírek