Az autóversenyzés helyett a szexipart választotta az ausztrál kebelcsoda

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-06-10, 11:27

Renee Gracie egyáltalán nem bánta meg, hogy hátat fordított az autóversenyzésnek.

Ausztrália egyik legismertebb autóversenyzőnője, Renee Gracie búcsút mondott a versenypályáknak és pornókarrierbe kezdett. A fiatal hölgy úgy érzi, hogy élete legjobb döntését hozta meg akkor, amikor elhatározta, hogy beszáll a szexiparba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Being cute bae 💕

RENÈE GRACIE 🧂 (@renee_gracie) által megosztott bejegyzés,

Gracie tehetséges gokart versenyzőnek bizonyult, ezért indulhatott el jegyzett versenyszériákban, összesen 48 futamon állt rajthoz. Ám saját bevallása szerint elég rosszul keresett autóversenyzőként, ezért váltott szakmát. A 25 éves hölgy jelenleg azon fotók és videók eladásából él meg, amelyeken ő maga látható teljesen meztelenül.

„Életem legjobb döntését hoztam meg akkor, amikor elhatároztam, hogy belevágok ebbe a dologba. Stabilizálódott az anyagi helyzetem, nagyon boldog vagyok. Nem érdekel, mit mondanak rólam az emberek, mert sok pénzt keresek ezzel a módszerrel, és ez elégedetté tesz engem” – nyilatkozta a furcsa karrierváltással kapcsolatban Gracie a The Daily Telegraph nevű újságnak.

A ’95-ös születésű bombázó azt állítja, hogy amióta pornósnak állt, heti szinten 25 ezer ausztrál dollár – 5,3 millió forint – folyik be a kasszájába, miközben autóversenyzőként ennek az összegnek a töredékét sem tudta megkeresni. Az autók és motorkerékpárok iránti rajongása persze nem múlt el egyik pillanatról a másikra, elég csak rápillantani az Instagram-oldalára (amelyet több mint 200 ezer ember követ), hogy erről meggyőződjön az ember.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back in 500 days ❤️ #ytfg

RENÈE GRACIE 🧂 (@renee_gracie) által megosztott bejegyzés,

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

A ralikrossz gyártók haladékot kaptak az elektromos átállásra
2018. augusztus 26.
A ralikrossz-világbajnokságban elhalasztották az elektromos autók bevezetését 2021-ig.
Nürburgring – a Zöld Pokol
2017. április 07.
Nem kell versenyzőnek születned, hogy felhajthass rá, mégis kemény kihívásokban lesz részed, ha megpróbálsz végigmenni esztelen tempóban a Zöld Poklon

További hírek