Ahová a hollywoodi filmcsillagok beteszik a lábukat, ott garantáltan megjelenik néhány lesifotós. Ennek a jelenségnek köszönhetően felvételek készültek arról is, amikor Ben Affleck Jennifer Lopez és 10 éves fia társaságában egy autókereskedésbe látogatott.

Affleck családjával éppen egy sárga színű Lamborghini Urust nézegetett. Először a színész ült a volán mögé, hogy közelebbről is szemügyre vehesse az autó belső terét. Néhány pillanattal később a 10 éves Samuel is bepattant a bal első ülésre, majd luxus SUV hirtelen elindult hátrafelé, és a hírek szerint nekiment egy mellette parkoló BMW X6-nak.


A kereskedés egyik dolgozója rögtön megkezdte az esetleges károk felmérését. A 777 Exotics egyik alkalmazottja azt állítja, az Urus nem is ért hozzá a BMW-hez, mások szerint azonban a fehér X6-osban enyhe sérülések keletkeztek. Miután maga is körbejárta az autót, Ben Affleck egy pár centivel előrébb gurult a Lamborghinivel. Ha a BMW-ben bármilyen kár keletkezett, valószínűleg az amerikai színésznek nem okoz gondot megtérítenie azt.

A Lamborghini a hónap elején tette közzé, hogy sikerült értékesíteni a húszezredik Urust, ezzel ez a modell lett minden idők legkeresettebb Lambója.