Borzalmas baleset vetett véget az illegális gyorsulási versenynek - VIDEÓ

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2021-01-06, 11:39

A BMW volánjánál ülő sofőr a beszámolók szerint közel 300-zal repesztett, amikor átrepült a sztráda másik oldalára.

Irtózatosan nagy balesetet szenvedett egy autós az autópályán, a sofőr a hírek szerint majdnem 300 kilométer/órával hajtott, amikor elveszítette az irányítást a BMW-je felett. A szerencsétlenségről videó is készült, ami ugyan 2019 őszén került fel a YouTube-ra, de elrettentő erejéből semmit sem veszített 2021-re.

A hírek szerint a sofőr egy illegális gyorsulási versenyen vett részt, a száguldozás közben pedig videóztak is az utastérben, ami elvonhatta a figyelmét a vezetéstől. Egy ponton a férfi elveszítette uralmát a kocsija felett, majd átvágódott az autópálya másik oldalára, a jármű szó szerint letarolta az elválasztó sövényt.

A BMW-ben ketten utaztak, a sofőr és az anyósülésen helyet foglaló személy is túlélte a balesetet. Előbbi azonban súlyosan megsérült, a hírek szerint amputálni kellett a lábait, emiatt pedig tolószékbe kényszerült.

Kapcsolódó írások

McLaren F1 a levegőben
2018. november 30.
A 90-es évek legendája feltöltés nélkül utasította maga mögé a világot, 627 lóerős motorja és pihekönnyű kasztnija lehetővé tette a hihetetlen rekorddöntést!
Volkswagen e-Up! elektromos kisautó elölről
2019. május 22.
Szlovákiában készülnek a konszern szupermini villanyautói

További hírek