Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
kedd - 2023. december 05.
-0.5 °C
enyhe havazás
alapjarat.hu logo
95 579 Ft
100 635 Ft
D 607 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Büntetőfékezett, leállt vitázni, majd lecsapták két balossal – VIDEÓ

2022. február 16. | 12:36

Rossz ellenfelet választott magának.

Egyre gyakrabban előforduló jelenség az utakon az úgynevezett büntetőfékezés. Ilyenkor az egyik autós bevág a másik elé, majd indokolatlan mértékben lelassít, az illető így kívánja megleckéztetni, illetve inkább megszívatni a közlekedőtársát. Ebben az esetben a fagyi keményen visszanyalt.

Lengyelországban került sor az alábbi összetűzésre, mint látható, büntetőfékezés után mind a két sofőr kiszállt, hogy aztán szemtől szembe is elküldhessék egymást melegebb éghajlatra. A terepjáróból kikecmergő illető viszont nagyon rosszul tette, hogy leállt vitatkozni, sikerült egy nálánál erősebb tagba belekötnie.

Szó szót követett, majd elszakadt a cérna, lendült a kéz, a büntetőfékező sofőr ettől rögvest elterült. A taslitól megszédült férfi ezután visszament volna a kocsijához, a másik viszont nem hagyta annyiban a dolgot, utánament és bevitt egy újabb balhorgot, aminek eredményeként a fehér pólós illető megint talajt fogott. A kettő együtt már sok volt, emberünk alig tudta összeszedni magát. Hogy aztán mi lett a sorsa, nem tudni, a videó ennél a pontnál ér véget.

Háztartási eszközök chipjeit használná autóiban a Hyundai SMS-ben is lehet csekket igényelni a gépjárműadó befizetéséhez

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!