2021. október 13. | 15:40

Ha már Berlinben gigagyárat létesítettek, miért ne lehetne egy gigasörrel megünnepelni az előrelépést?

Elon Musk személyiségétől egyáltalán nem áll távol, hogy őrült ötletekkel borzolja a kedélyeket. A Tesla vezérigazgatója nemrégiben elérte, hogy a hagyományos ablaktörlőket a szennyeződések eltávolítására alkalmas lézerekre cseréljék, valamint immár elérhető a szellentés hangját utánzó menetfunkció az elektromos autókat gyártó vállalat egyes modelljeiben.

A kaliforniai cég első európai gigagyárát Berlin közelében építette fel, ami a tervek szerint akár 10 ezer dolgozónak is munkalehetőséget biztosíthat. Elon Musk a grandiózus gyáregységgel kapcsolatos prezentáción megemlítette, hogy „Gigabeer” néven piacra dobják saját sörüket. A németek által is előszeretettel fogyasztott nedűt a Tesla Cybertruck által ihletett palackban árusíthatják majd. A Tesla vezérigazgatója hozzátatte, egy vasútállomás megépítésével kívánják megkönnyíteni a dolgozók bejárását, az épület falait utcai grafitiművészek alkotásai díszíthetik.

A Tesla történetében nem ez az első alkalom, hogy a márkanév alkoholos itallal kerül összefüggésbe. Tavaly novemberben az amerikai vállalat bemutatta saját gyártású tequiláját, amit néhány órán belül elkapkodtak az érdeklődők. Te szívesen megkóstolnád Elon Musk sörét?