2023. október 16. | 14:28

Aki szinte az egész napját autójával töltené, annak ideális választás megszállni ebben a hotelben.

Különleges lehetőséget kínál vendégei számára a b'mine Frankfurt Airport hotel. A szálláson ugyanis nem csak egy egyszerű parkolóhelyet foglalhatunk, hanem akár a saját szobánk erkélyére állhatunk kedvenc járgányunkkal.

A tízemeletes német luxusszálloda némelyik szobáját úgy alakították ki, hogy erkélye tulajdonképp garázsként szolgál. Ez a Carloft, amellyel nem csak privát parkolóhelyet, de a kényelem és biztonság érzetét is megkapják a vendégek.

Míg sok hotel esetében van ugyan lehetőség mélygarázsba parkolni, ám ahol az ember nem sűrűn jár, ott nehéz kiigazodni, ráadásul tűz üthet ki, feltörhetik vagy neki koccanhatnak autónknak. Ha pedig benne felejtettünk valamit, akkor sem ugorhatunk le egy szál köntösben és papucsban, hogy felvigyük magunkkal szobánkba. A kültéri parkolás ennél még körülményesebb, míg idegen helyen közterületen autót hagyni egyenlő a lutrival – ott lesz-e még reggelre a kocsi, no és milyen állapotban?

A b'Mine Hotel kiváló ötlettel állt elő az autójukat féltő tulajdonosoknak azzal, hogy lehetővé tette közvetlenül a hotelszoba melletti parkolást. Ehhez a szokásos módon bejelentkezik az ügyfél, azonban a kulcskártya birtokba vétele után nem a lifthez vezet az út, hanem vissza az autóba, majd mindenestől a szálloda hátuljához, ahol a két nagy teherbírású lift közül az egyik felviszi szobájához.

Itt már csak ki kell gurulni a liftből, és meg is érkeztünk privát erkélyünkre, ahonnan egy ajtónyitásnyira van a foglalt szoba. A szép kilátás mellett így kedvenc négykerekűnk kinézetében is gyönyörködhetünk, ha épp úgy akarjuk.

A lift és az erkély egyaránt elég nagy ahhoz, hogy akár egy Audi Q8-as terepjáró beférjen, de az e-autókkal közlekedőkről sem feledkezett meg a hotel: elektromosautó-töltők is találhatók a különleges parkolóknál, így pihenés közben tele pumpálhatjuk az akkut.

Aki azt gondolja, hogy drága mulatság a Carloft, az nem téved, ugyanis egy éjszaka egy ilyen szobában időszak függvényében akár 100 ezer forint is lehet, ám annak, aki ennyire szereti vagy félti autóját, valószínűleg rendelkezésére áll a megfelelő összeg. A sima szobákhoz képest egyébként nagyjából 20-25 ezer forint a különcség felára. Egyébként nem ez az első, autós témában kiemelkedő szálloda Németországban, Stuttgartban a V8 Hotel például teljesen a négykerekűekről szól.

b'mine Frankfurt Hotel Instagram