kedd - 2022. szeptember 27.
13 °C
erős felhőzet
alapjarat.hu logo
95 640 Ft
100 688 Ft
D 764 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Ez a szálloda minden autórajongó álma

A Villám McQueen-alakú ágyakból ugyan már kiöregedtünk, ám ebben a stuttgarti hotelben a felnőtt benzinvérűekre is gondoltak.

Csakúgy mint régen, manapság is rengeteg gyermek bolondul az autókért. A Verdák című animációs film karaktereivel ellátott ajándéktárgyak még mindig jól fogynak, a kicsit több pénzt áldozó szülők akár Villám McQueen-alakú ágyat is vásárolhatnak csemetéjüknek.

Ezt a mániát egy idő után mindenki kinövi, ám a rajongás mértéke ezzel együtt legtöbbször nem változik. Az autó formájú fekhelyekkel rendelkező V8 Hotel minden kocsifanatikus álma – nézzük meg együtt, milyen szolgáltatásokkal várják a vendégeket!

A Stuttgartban található szálloda 2018-ban nyitotta meg kapuját. A létesítmény 26, speciálisan berendezett szobával rendelkezik, melyekben az ágyak és a bútorok valódi autóalkatrészekből készültek. A BMW rajongók az E36-stílusú fekhelyen pihenhetnek, a terepen alkalmazott járművek kedvelőit pedig Jeep Wrangler-témájú szobával várják a vendéglátók.

Az olasz kocsik imádói számára az 1970-es évek legendás Alfa Romeo modelljét tartalmazó helyiség nyújthat különleges élményt, melyben a márka gazdag autóversenyzési történetének állítanak emléket. A luxusra vágyókat a panorámás fürdőszobával, szaunával, minibárral és 120 centiméteres TV-vel rendelkező nappalival felszerelt, V12 Mercedes lakosztály várja.

A szállodában természetesen sztenderd, nem autós témájú szobák is vannak. A hotelben lehetőség nyílik a Mercedes-Benz és a Porsche múzeumokba történő belépésre jogosító jegyek megvásárlására. A stuttgarti szálláshely legtöbb szobája egészen október végéig foglalt, mindegyik V8-témájú helyiség 184 euróba (66 ezer forintba) kerül éjszakánként. A V12 Mercedes lakosztályra még vannak szabad dátumok, itt azonban 655 eurót, azaz több mint 235 ezer forintot kérnek egy éjért.

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!