2023. április 03. | 08:20

Az elképesztő borravalót egy híres Youtube-videóstól kapta, akitől ez egyáltalán nem szokatlan mozzanat.

Érdekes jelenség a borravaló. Bizonyos országokban nem is ismerik a fogalmát, sok helyen viszont elvárják. Valahol a kettő között lehet az egészséges egyensúly.

Az sincs kőbe vésve, hogy mennyi kell legyen az összege, ezt mindenki a szolgáltatással való elégedettsége alapján számolja ki. Ha tetszett a kiszolgálás színvonala, egész komoly borravalóval díjazhatjuk.

Valószínűleg a Mr. Beast nevű Youtube-videósnak is tetszett a kiszolgálás az egyik kávézóban. Hiszen egy pincérnőnek komoly borravalót adott.

Azzal kezdte, hogy megkérdezte a pincérnőt, mi volt eddig a legnagyobb borravaló, amit kapott. A nő azt válaszolta, hogy nagyjából 50 dollár (17 600 forint), majd ezután jött a meglepetés.

A videós egy kulcsot nyújtott a nő felé és azt mondta, hogy borravaló gyanánt most egy autót adna. Persze ahogy ilyen helyzetben sokan, a lány sem tudott megszólalni.

Eleinte el sem hitte, azt gondolta, csak egy kulcsot kap és ez valamiféle átverés. Úgyhogy ki is mentek megnézni az új Toyota Corollát, ami már tényleg az övé.

Persze tudjuk, milyen az internet, a videóhoz máris érkeztek rosszalló hangok, valószínűleg csak irigységből. Volt, aki azt kifogásolta, hogy egy szponzori felmatricázott autót adott Mr. Beast, innentől a lány a rohangáló reklámplakátja.

Volt, aki pedig azzal támadta az ügyet, hogy innentől a nő majd tarthatja fenn az autót is. Amellett, hogy egy hibrid Corolla fenntartása nem veszélyes, a lány éppen azt mondja a videóban, hogy reggel azért késett a munkából, mert lassú volt az Uber-sofőr.

Tehát valószínűleg jó helyen fog szolgálatot teljesíteni a Corolla. A videósnak egyébként nem ez az első hasonló jótékonysági akciója, gyakran csinál ilyeneket. Persze ezzel nézettséget generál, de szimpatikusabb annál, amit sok tartalomgyártó csinál.

Toyota