Egy kecskeméti bácsi rendszeresen rátolat másokra a lehető legszorosabban

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-01-14, 10:17

Nem éppen leányálom a bácsi szomszédjának lenni.

Néhány napja bejárta az internetet az a videofelvétel, amely azt örökítette meg, ahogy egy bácsi bosszúból rátolat a szomszédja kocsijára, amit aztán meg is lökdösött párszor. Mint kiderült, az idős férfi elég gyakran szokott szorosan rátolatni másokra, csak azért, hogy megkeserítse az emberek életét.

Berényi Mátyás január 6-án töltött fel egy videót a YouTube-ra, amihez igazából nem lehet sokat hozzáfűzni. Beszéljen inkább a fehér Subaru sofőrje.

„A vonalig álltam meg a problémás hétfői napon, az utána kihagyott hely volt a bácsi számára szűkös, ezért úgy gondolta, hogy megpróbálja az autómat egy kicsit hátrébb tolni tolatással. Már korábban elkezdte ezt a játékot, ezt a centizve ráállást, amit igazából itt többen mások is csinálnak, ahelyett, hogy szólnának az emberek. Így próbálják a másik tudomására hozni, hogy nem megfelelően parkol” – nyilatkozta Berényi a Kecskeméti Televízió stábjának.

Berényi állítása szerint az idős úr rendszeresen parkol szorosan másokra. Az utcában lakó Emese pedig azt mesélte, hogy a férfi elkezdett levelezni mindenkivel arról, hogy ki hova parkoljon.

Az idős bácsi is nyilatkozott a tévéseknek, elmondása szerint ő csak azt akarja, hogy a garázsbejárója elé ne álljon senki. Igennel válaszolt, amikor azt kérdezték tőle, hogy próbálta-e megbeszélni a dolgot a szomszédokkal. A gonoszkodásával annyit elért a bácsi, hogy most senki nem mer a ház elé parkolni.

YouTube

HIROS.HU

Kapcsolódó írások

BMW-vel pózoló lány
2020. február 13.
Szomorú videó készült a magyar utakon tapasztalható közönyösségről.
Alastair Moffat kaszkadőr
2020. február 19.
Alastair Moffat mutatványa kétségkívül látványosra sikerült.

További hírek