2024. február 12. | 11:49

Mekk Elek, az ezermester autójavításba fogott. Bár ne tette volna…

Vannak azok a bizonyos műhelyek, ahová nem vinnéd a kocsid. Nos, az alábbi videón szereplő „szakember” is ezen tábort népesíti, habár ár/érték arányban biztos jól dolgozik, és a gyorsasággal sincs gond.

A szükség törvényt bont, márpedig a taxiknál kritikus kérdés a megfelelő műszaki állapot – néha bármi áron. Ennek egy megvalósítását láthatjuk a felvételen.

Nem tudjuk az előzményeket, sem azt, hogy hol található „Mekk Elek” műhelye, de a zenéből ítélve valahol Ázsiában tevékenykedhet. Amit viszont megmutatnak nekünk, az a szükségmegoldások csúcsa.

A „javítást” végző úriember előbb megmutatja, hogy milyen anyagokat helyezett el a lökhárító mögött, amelyek segítségével a rögzítést megoldja. Nos, ez két egyszerű fadarab, amiket a kocsi lemezéhez csavarozott.

A következő mozzanat a műanyag elem helyére illesztése, majd annak rögzítése. Nem jó ómen, hogy ezalatt nagyjából végig egy kalapácsot tart a kezében, és hamar kiderül, miért.

Négy darab szöggel igyekszik megőrizni eredeti helyén a lökhárítót. Ezek közül az első nem teljesen megy a helyére, ám nem számít, így is addig üti emberünk, míg síkba nem kerül.

A másodikkal és harmadikkal nincs gond, azonban utóbbit követően olyan mutatványt láthatunk, amit még Thor is megirigyelne. A sikeres kalapácspörgetés után azonnal lesújt a csodaszerszám, viszont a szög helyett pár centivel odébb, a lámpaburát veszi kezelésbe – pontosabban töri szét. Az első módszerből kiindulva előre félünk, milyen módszerrel köszörüli ki a csorbát a férfi…

@funny.haha.99 #Funny #fyp #foryou #viral #fypシ #foryoupage #funnyvideos ♬ nhạc nền - Funny HaHa 💋
Depositphotos