Ennek az embernek szó szerint egy hajszálon múlt az élete

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-05-15, 11:28

Kis híján szörnyű tragédia történt a vasúti átjáróban.

A térfigyelő kamera felvételt készített arról a türelmetlen gyalogosról, aki az életével játszott a vasúti átjáróban. Bevallom őszintén, egy pillanatra megállt bennem az ütő, amikor először láttam ezt a videót.

A mindössze 30 másodperces felvétel tanúsága szerint a türelmetlen gyalogos 2020. május 5-én halt majdnem szörnyet egy vasúti átjáróban, ami történetesen Angliában található. A járókelőt a leeresztett félsorompók sem tudták feltartóztatni, ő a tilos jelzés ellenére is elindult a síneken.

Türelmetlen gyalogos a vasúti átjáróban

A gyalogos 1-2 másodpercig fel sem gyorsította a lépteit, aztán sietősebb tempóra váltott, amikor észrevette, hogy bal kéz felől iszonyatosan gyorsan jön a vonat. Futni azonban nem akart, így majdnem széttrancsírozta őt a mozdony.

Az is látható, hogy az egyik oldalon legalább egy autó várakozott arra, hogy elmenjen a vonat, ám a gépjárműben ülő sofőr nem akadályozta meg a gyalogost abban, hogy átkeljen a síneken. Lehet azt hitte az autós, hogy az illető majd sprintben fog közlekedni, ám legnagyobb döbbenetére ez nem így történt. Ha a gyalogos csak egy másodperccel lassabb, akkor szörnyű tragédia történt volna a vasúti átjáróban. Remélem a gyalogos átértékelte magában a történeket, és elhatározta, hogy többé nem fog ilyet csinálni, még a következő életében sem.

YouTube

Kapcsolódó írások

Elon Musk áll a betört ablakú Tesla Cybertruck előtt
2019. november 25.
A bemutató előtti próbán minden simán ment.
Forgalmi dugó Amerikában
2019. december 03.
Most azért volt miért sajnálni a jenkiket.

További hírek