2023. április 04. | 11:06

A baleset pontos okai egyelőre nem ismertek.

Nemrégiben történt az USA-beli Kaliforniában egy elég komoly baleset. Egy Ford Mustang sofőrje egyelőre ismeretlen okból elvesztette uralmát a ponycar felett az autópályán.

Egyes szemtanúk szerint egy másik autós is érintett volt a balesetben, a végeredmény mindenesetre az lett, hogy a Mustang becsapódott egy kamion alá. Még a Ford és a teherautó is mozgásban volt, úgy álltak meg végül, hogy a Mustang a pótkocsi alá szorult.

A Ford sofőrje túlélte a balesetet, ami szinte hihetetlen. Az autó jobb oldala nagyon komolyan megsérült, a tetejéből sem maradt semmi. Az 5,0 literes, V8-as kupé sajnos totálkáros lett, a teherautóban is jelentős anyagi kár keletkezett, de szerencsére senki sem vesztette életét a balesetben.

Az alábbi videón az látható, ahogy az összezúzott Mustangot húzzák ki a kamion alól. Nem volt egy egyszerű folyamat ez sem.

Magyarországon is volt nemrégiben egy hasonló eset, egy nő a 4-es főúton szorult be egy kamion alá Suzuki terepjárójával. Az autóból szitne semmi nem maradt, de a sofőr csodával határos módon túlélte az esetet.

Itt az történt, hogy megállt a sor, és egy kamion hátulról belement a suzukisba, ezzel betolta egy másik teherautó pótkocsija alá. Később a nő egy interjúban mondta el, hogy milyen halálközeli élményben volt része.

Ha pedig érdekel, mit tud egy Ford Mustang a V8-as motorral, akkor ezt a videót is érdems megnézned:

Ford