2022. november 02. | 12:20

Szinte hihetetlen bravúrral óriási előnyre tett szert egy őrült NASCAR versenyző.

Bár egy játékban vagy egy gagyi filmben még el is megy, nevetünk rajta egy jót, Ross Chastain NASCAR versenyző viszont a fallal kanyaródós technikával hatalmasat előzött egy október végén rendezett versenyen. Nagyot kockáztatott a manőverrel, amikor a kanyarban nem vette el a gázt és a megfelelő ív helyett a falra tapadva húzta végig, de bejött neki.

A 10. helyről az 5-re húzta fel magát a verseny utolsó körének utolsó kanyarjában, ezzel pedig esélye lesz a bajnoki címre a sorozat folytatásában. Az előzés akár rosszul is elsülhetett volna ezért elég megosztó lett a manőver, viszont sokan gratuláltak neki, például Fernando Alonso is ünnepelte a történteket.

Egy helyi csatorna megkérdezte Ross-t, hogy miért döntött a manőver mellett. Az interjúban elmondta, hogy anno amikor bátyjával játszottak NASCAR-os játékkal, ott bejött és bár nem gondolta, hogy a valóságban is be fog, megpróbálta. Csak berakta az autót ötödikbe, felállt a falhoz és a kormányt elengedve bízott benne, hogy nem történik semmi katasztrofális.

Pexels