Balesettel végződött egy autós üldözés a Fort Lauderdale területén lévő 95-ös számú gyorsforgalmi úton, az amerikai Florida államban. A rendőrséget szerdán reggel 7 óra környékén riasztották egy helyi lakóépülethez, ahol tinédzserek egy csoportja megkísérelt eltulajdonítani egy járművet. A fiatalok egy Infiniti QX60 típusú autóval menekültek el a helyszínről.

Az üldözés során a tinik lakott területen belül elütöttek egy kerékpárost, akit nem életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. A fiatalok ezt követően a reggeli csúcsforgalom kellős közepén felhajtottak a 95-ös számú gyorsforgalmi útra, ahol próbálták kikerülni a munkába igyekvő autósokat. Az elkövetők hátulról beleütköztek egy kék színű, Honda CR-V-be, mely ennek hatására egy másik kocsinak csapódott. Az ütközéstől az Infiniti felborult, és keresztbe csúszott az úton, majd éppen egy rendőrautó előtt állt meg. A tinédzserek próbáltak kikecmeregni a járműből, amikor egy másik járőr nekiütközött a feje tetején álló autónak.

Csak a szerencsének köszönhető, hogy a biciklisen kívül senki nem sérült meg az akció során. Az igazságügyi statisztikák szerint 1995 és 2015 között több mint 7 ezer halálos áldozatot követeltek az autós üldözések. Az áldozatok fele rendőr vagy ártatlan járókelő volt. Egy New Jerseyben végzett vizsgálat megállapította, hogy ezek a rendőrségi akciók általában egyszerű szabálysértésekkel kezdődnek, és nem minden esetben végződnek letartóztatással. A történetben szereplő öt tinédzsert mindenesetre előállították a hatóságok.