Feszült vagy? Itt a dühöngő, ahol autók szétzúzásával vezetheted le haragodat! - VIDEÓ

Közzétéve:
2020-12-04, 12:25

A 2020-as év sokak lelkét megviselte. Az Egyesült Királyságban van lehetőség arra, hogy a felgyülemlett dühöt és frusztrációt egy tankban ülve, gépjárműveken áthajtva vezessék le az emberek.

2020 vége felé közeledve megállapítható, hogy ezt az évet jobb lenne elfelejteni. Hónapokat töltöttünk a négy fal között, a bezártság pedig sokakból korábban nem látott indulatokat hozott ki. A felgyülemlett düh levezetésére már régóta létezik az úgynevezett rombolási terápia, melynek lényege, hogy a delikvens megnyugszik attól, ha szétzúzhat valamilyen használati tárgyat. Ezt a módszert emeli új szintre a Rage Yard elnevezésű brit dühöngő.

A helyszínen két részből álló terápiás élmény átélésére van lehetőség. Az első tevékenység keretében vadászpuskával lövöldözhetsz az általad kiválasztott kocsikra. Ha ez nem lenne elég stresszlevezetőnek, a második felvonás garantáltan különleges élmény tartogat. Az igazi buli akkor kezdődik, amikor beülsz egy 56 tonnás Chieftrain harckocsiba, és kedved szerint áthajtasz a telepen lévő autókon. Ezzel a módszerrel talán tényleg levezethető a 2020-ban felgyülemlett feszültség.

A tankos rombolás kipróbálására egyelőre csak az Egyesült Királyságban van lehetőség. Mivel az ember nem minden nap vezet harckocsit, a móka a tank biztonságos működtetéséről szóló oktatással kezdődik.

Kapcsolódó írások

Katonai konvoj
2020. július 21.
A zárt menetoszlop a hegyeshalmi határátkelőnél lép be az országba.
Shape it Up Budapest – Testi és lelki felfrissülés egy helyen
2017. november 14.
Kipróbáltam a Shape it Up szalon InfraShape Horizontal és ActivCryo gépeit, melyek rehabilitációs és szépségápolási szempontból bárkinek a segítségére lehetnek. De mik is ezek valójában?

További hírek