Floyd Mayweather nemrég újra ringbe lépett, a híresség Logan Paul ellen vívott egy nyolcmenetes bokszmecset a Miami Hard Rock stadionban. Győztest ugyan nem hirdettek, mivel a mérkőzésen nem volt hivatalos bíráskodás, de Mayweather a hírek szerint 100 millió dollárt kapott a bunyóért cserébe.

Floyd Mayweathernek sok utálója van, egyrészt azért, mert kőgazdag, másfelől azért, mert előszeretettel henceg a vagyonával, gyakran hangoztatja, hogy tulajdonképpen bármit megvehet magának, a pénz számára nem akadály.

Floyd Mayweather

Nagyszerű karrierje során Mayweather nagyjából 1 milliárd dollárt bokszolt össze, és ennek a pénznek a nagy részét arra költötte, hogy bővítse autógyűjteményét, amely állítólag 40 millió dollár körüli értéket képvisel. A bokszbajnok nemrég az Instagramon rajoskodott, egy rövid videóban mutatta be nem mindennapi járműgyűjteményét, amely több Rolls-Royce-ból, Bentley-ből, Ferrariból és Lamborghiniből áll. A TMZ Sport szerint Mayweather nemrégiben költekező körútra indult, állítólag egy hét alatt kilenc új autót vásárolt közel 1 millió dollár értékben.

A pletykák szerint múlt héten Mayweather ellátogatott a Towbin Auto Group márkakereskedésbe Vegasban, és rendelt egy fehér Rolls-Royce Ghostot, egy 2021-es Mercedes S560-at, egy 2021-es Maybach modellt, egy 2021-es Dodge Journey-t, két 2021-es Dodge Chargert és három 2021-es Dodge Challengert. A Rolls-Royce Ghost kivételével Mayweather ezeket az autókat a barátainak és a családtagjainak vásárolta.

A bolt tulajdonosa azt állítja, hogy Mayweather később módosította a megrendelését, egy helyett kettő darab Rolls-Royce Ghost leszállítását kérvényezte. 

Úgy hírlik, hogy Mayweathernek több mint 100 autója van, amelyek többsége fehér vagy fekete színű, és a két Los Angeles-i és Las Vegas-i kúriájában tárolja őket. A fekete autók Los Angelesben, a fehér autók Las Vegasban vannak. Hihetetlen gyűjteményének egyéb tételei között több Bugatti Veyron, köztük egy Grand Sport Vitesse, két LaFerrari és egy Aston Martin One-77 is szerepel.