Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
hétfő - 2023. december 04.
-2 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 579 Ft
100 635 Ft
D 607 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Három szerencsés TikTok követőjét juttatná csúcsra a Magyar Közút

2023. augusztus 31. | 13:04

TikTok csatornájukhoz kapcsolódóan szeretnének elérni egy mérföldkövet, ám ezt követően nem egyedül ünnepelnének.

Különös ajánlattal hívja fel a figyelmet a Magyar Közút. Kifejezetten olyan emberekhez szólnak, akik nem csak a TikTokot szeretik, de imádják a Megyeri hidat is.

Ez a furcsa kombináció arra lehet jó, hogy az ember egy felejthetetlen utazást éljen át a Megyeri hídon a TikTok segíségével. Hiszen a Magyar Közút nagyon teper, hogy csatornájukon meglegyen a 100 ezer követő.

Egyelőre csak 73 ezer követője van nagyjából a TikTok csatornájuknak, ám szeretnének elérni egy komoly mérföldkövet. Ha ez sikerül, akkor egy sorsolást fognak tartani követőik között.

Ennek során három embert kiválasztanak ki. A szerencséseknek lehetősége nyílik arra, hogy a szakemberek kivigyék őket a Megyeri híd legtetejére.

Ezek nagyjából 100 méteres magasságban vannak és ahhoz, hogy az ember feljusson, több liftet is igénybe kell vennie. Innen pedig csak néhány kisebb létra és átjáró, és már fent is van a toronyban.

Innen pedig készíthet saját TikTok tartalmat, ahogy azt a Magyar Közút is tette figyelemfelhívó jelleggel. Kiemelik egyébként, hogy itthon az övék az egyik legnagyobb céges TikTok csatorna, és szeretnék, ha ez így is maradna.

@magyarkozut 100K követőnél kisorsolunk 3 főt, akit felviszünk a Megyeri-híd tetejére. Nem követsz? Kövess be! Ha már velünk vagy, jelöld meg azt, akinek követnie kellene bennünket! Gyerünk, toljuk meg, hogy mielőbb sorsolhassunk! Ki szeretne ott lenni? #magyarkozut #nekedbe #nekedbee #nekedbelegyen #nekedbeakaromlatni #megyerihíd #megyerihid #megyeribridge #nyeremeny #nyeremenyjatek #nyeremenyjáték #sorsolas #sorsolás ♬ eredeti hang - Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Depositphotos
Szivárványszínű Bentley Continental vonult fel a Manchester Pride eseményen Több mint 2000 liter gázolajat lopott a kiskunhalasi bűnbanda, egyik tagjuk 17 éves volt

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!